[親生仔] Google Pixel 討論區 (36)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
一開相機就彈app,搞咩
想問下而家邊度買pixel 4 XL 白色最平🙃
screen recorder唔係10 beta已經有架喇咩
11應該要出long screenshot就真
係呀 但係最終都冇出現
可能黎緊d每月更新會有呢
係咪開極都開唔到?如果係既話恭喜中伏
即係地區set 香港冇得用?
4a
有全新黑色原裝pixel 4 XL Fabric case想放,有興趣巴打可以telegram我

https://t.me/bbccccccco
用左細機一個月,分享下心得俾未買機嘅巴打,細機電量正常用係頂到一日嘅,無Youtube上啲人講咁弱雞

我用左一個月,只係有一,兩次頂唔到一日,因為收工後出街,影大量相片,其他9成時間都頂到返屋企仲有20%電(7am-8pm左右)

呢幾日我甚至force 90hz畫面咁用,一樣支持到一日用量

用左一個月無投訴

重新開機之後就無事
sot 3hrs19mins, 有冇打機睇片之類?
應該係冇 an10 block曬內置錄音野
就算用screen recorder app都係要靠喇叭播 再自己mic收音
音質就....
同問
google唔係新出左隻錄音APPS咩
https://slickdeals.net/f/13806458-google-pixel-4-with-200-amazon-gift-card-699?src=catpagev2_SearchBarV2_cat

Amazon has the Google pixel 4 with a $200 gift card for $699.
They also have the Pixel 4 XL with $200 gift card for $799
電話錄音喎定我理解錯
大家等緊你
Pixel 4 升級爆大鑊 面容解鎖突然失靈
https://lih.kg/aquaChV
#76 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
799 送 200 GC , 即係 599 抵到
Again
64GB only
同埋唔送香港
唔好彩要換貨可能會煩少少(我估架咋)
不過-(200+200) 同amazon輕鬆集運真係幾吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞