[親生仔] Google Pixel 討論區 (36)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
利申 即時插過電腦睇但係就話download file空嘅
再利申 無裝過支那app
淨係用chrome上過百度個主頁一次 嗰陣搵少少嘢
點解雙sim卡,其中一張係esim
有冇真雙卡
部機無啦啦有個叫sonnenblume嘅file
入面冇嘢
係咩嚟
reboot睇下仲有冇啦可能有bug姐,之前essential都你咁,但閂app再開就會冇左
銀行都係用fingerface
口罩問題大啲
暫時未有
想問下有無師兄買過Amazon D 二手機?見到有部used 既pixel 3 賣23xx左右幾抵
dcfever都有類似既價
好吸引
用電腦嘅記事本save一個file, 然後由"記事本.txt"改名做"baiduzhidao_AndroidPhone_wbblock_relateqa2.apk", 記住要同你想刪嘅file名一模一樣. (留意唔好改咗做xxx.apk.txt)

copy個file去電話download嘅位置, 應該可以順利delete.
原來有呢嗰方法 多謝巴打先
不過琴晚已經嚇到洗咗機
知道個方法下次可以用.

其實可以更簡單啲, download幅相落嚟改名就得, 重點係可以由".txt" / ".jpg"改到".apk"或改他file extension
其實我琴晚試過上網download instagram apk 改做個baidu名放入去delete 不過就係都delete唔到先洗機
人哋s20 已經有100x zoom
Google重係度用AI 唧牙膏
見到琴晚keynote又係去金門影
pixel即刻比下去
未有行貨 2016 - 2020
https://youtu.be/x0Kv_QRWR-I
睇完條片 Pixel可以收皮了
恭喜你揾到心水電話
買pixel係因為愛
三叔幾好j都唔會吸引到我
pixel5
咁個價錢都差好遠嘅
等緊部機到手
無知一問點樣可以將舊機啲data過曬落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞