[親生仔] Google Pixel 討論區 (36)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我係disable左magisk入面個module
而xposed本身得一個fingerface

我係呢個setting
你睇下fingerface有冇咩要whitelist
btw你自己patch fingerface定比錢google play買
想裝
fingerface唔係買既,不過唔記得點整
快裝,好正
我唔識用platform tools patch番個apk
你試下入/data/data/com.google.android.gms/databases刪左dg.db佢 等佢自己gen個新既再set權限做0440應該就得
而家enable返xposed都work
聽日試下用黎俾錢先
fingerface我真係唔記得點整,定係我搵到其他source
今晚試下搵搵
香港係咪上Amazon買最平
幾時先再特價呀
用緊magisk+edxposed既你 有冇試過SN偶而會fail 但check多幾次又會pass 導致gpay又會跟著失效 當SN pass返 gpay又會無事
有時會 一訓醒話失效
㩒入app又話成功
咁應該係edxposed既死症 依家做更新條友應該fix唔到著
試左gpay work返
2粒都係中階好U黎
好唔好我就唔知喇,但中階出5g先又真係進取啲
765有咩咁好
希望我部電話捱到
Google 架車係咪warm up 完
想問下點轉e sim,去smartone scan個qr code無反應既。
無野了,追番舊post睇到啦開心使用中
歡迎加入esim大家庭
https://www.xda-developers.com/fast-share-google-upcoming-airdrop-service-renamed-nearby-sharing/
除咗Nearby Sharing 點解仲有個Screen Recorder 喺screen shot 度
希望Android 11 會塞晒入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞