[親生仔] Google Pixel 討論區 (36)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
其他人我會叫佢整
你就梗係買過部
今日朝早追巴士嘅時候爆撚咗部P2XL
CLS係褲袋都可以爆mon

諗緊一係換mon一係買部3仔
識玩一定買新機
XL太大
去完日本旅行之後冇錢
P4電量d人話唔得
同打手二人同行買新機
前面先有ching分享過唔打機,但佢有睇片夠用
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
有冇咩靚case for 3a
覺得皮同木嘅好特別 但3a好似冇乜見佢出 係太廢定太舊
唔關廢同舊事 係根本係街邊得apple samsung case賣
其他brand唔入貨
sony都難搵
你好撚嚴重喎
我就一係自己買moon整 一係出4a
一人一蚊資助首席打手
嗰個連lens嘅咪有3a case, 好似有木添
資爆就有,仲唔去解答 面部解鎖失靈件事,仲要助養你班無撚嘅打手?
moment case?
3a買新moon
ifixit 要成109.99usd+8usd shipping to bsn
有冇人聽過witrigs? 我見啲moon平好多 79usd就得
信唔信得過?
有冇巴打用緊犀牛貼mon,我痴完有三條明顯嘅線是咪正常,而家成日比嗰三條線吸引住我眼球
冇money
係唔係有巴打講過用酒精抹會甩漆
咁返到屋企用咩抹手機好
用mon貼再抹
有d mon既清潔液

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞