[親生仔] Google Pixel 討論區 (36)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
你真係咁怕咪買蘋果
https://www.apple.com/hk-zh/shop/product/MU7W2ZP/A/18w-usb-c-%E9%9B%BB%E6%BA%90%E8%BD%89%E6%8F%9B%E5%99%A8?afid=p238%7CscxuC1ZjS-dm_mtid_18707vxu38484_pcrid_406944343082_pgrid_90686916847_&cid=aos-hk-kwgo-pla-brand--slid---product-MU7W2ZP/A-HKZH-

typec同pd已經開始係主流
ipad pro轉左typec
surface pro 7加左typec
qc4.0用typec兼容pd
真係唔怕買唔倒叉電
第日買快叉應該會越黎越易買
amazon anker大把
見到有寫18w pd就得
anker啲料ok㗎 紮實
美馬買係美國頭
幫人問
3a打唔打到pad, fgo
等埋明天先
有冇巴打見減價決定買大白128gb
琴日睇到本身諗住等下部有5G先買
望多兩望忍唔到手買咗
想問4a有無機會出返指紋
想換4xl但無指紋真係換唔落手

我都想買pixel 但6gb ram真係....
係咪pixel 4都係冇指模lock?
考慮緊買pixel 3定4
舊一代會唔會好lag?
除咗銀行 , 唔駛指膜零問題
口。。。罩。。。
其實係咪都係大陸牌子黎
呢隻18W高質
最正係個pin可以摺埋收藏
amazon 依家有得包運去香港?
如果去hktvmall買啲旅行萬能蘇有冇得諗
順便可以差埋其他嘢
雖然都係mic
原來做緊特價 599usd包運香港
細機黑色
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07H1S6PHM/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img?ie=UTF8&psc=1

試吓 Belkin 呢隻都好,兩個頭,一個USB C 27W一個USB A 12W

3axl 有無人知咩事
delete唔到嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞