[親生仔] Google Pixel 討論區 (36)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
巴打請問點轉返舊assignment?
language 加埋廣東話
其實我想問下點解係咁講assignment
之前巴打買pixel集運我想問下如果amazon話預計9pm到但我買嘅時候已經話6點前送唔知最後佢會幾點送到,好驚佢會擺喺門口
正常 因為係膠貼 應該係你貼個陣太大力用塊板推空氣
新function黎ga
佢係咩amazon logistic呢個會點架?好驚部pixelbook冇左
[url]https://youtu.be/m7C8veC0E98[/url
我跟足晒佢做點解都係開唔到出嚟
有冇工程師JJ打救我
碌柒,我而家用咩都自動隔行
早知的話真係未必買
但我想去菌
mon冇咩所謂 有mon貼
我用酒精
咁機身點搞
唔用得酒精唔用得滴露
乜而家買部電話都要做assignment香港人真係命苦
Google I/O 2020 將於 5 月 12 日舉行

經過多人破解活動的謎題遊戲之後,Google 終於宣佈其年度開發者大會 I/O 將會回歸總部附近的 Shoreline Amphitheatre,日期則為 5 月 12 日至 14 日,比 2019 年的日期稍晚。往年的 Google I/O 都曾觸及 Assistant 和 Glass 等產品,不知道今年除了慣常的 Android 及 AI 服務更新之外,Google 還會帶來什麼新東西呢?
4a?
電話有防水用濕布抹唔得咩
我諗最主要係想殺菌姐
之前有巴打話用酒精會甩coating
應該係快手打字+auto correct出事
又會跟住我一齊錯嘅
香港行貨
其實行貨都係寄返比佢維修 同而家一樣
佢全日用左3個鐘算好輕量 仲要考慮舊電第時老化
4XL d電o唔ok?我諗住mwc 2020冇乜驚喜既話就買返4XL
睡前叉爆 唔叉過夜
用到第二晚返屋企無問題

6.5至8hrs sot
起碼買電話方便啲啦
我以為係咩專業用字但我轉返之後share screenshot佢會hang hang 地機
用多幾次就順(好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞