[演唱會碟呢Juno] 謝安琪討論區 (12)

1001 回覆
21 Like 34 Dislike
只想死於你身邊 對應 很怕死?
the album 真係會爛尾咁款......
mv 拍唔成, 個故事又冇人想理,啲歌又推唔起...
講個咁嘅19故仔講足3年, 依家搞到我見親kay出新歌, 心諗今次又係講偷食定又諗返董折呀, 成個形象變咗懶係文青嘅偷食怨婦
有無人理都要好好睇睇收埋個尾
要緊要歌高質
再度 真係好正
講真呢啲故事可以有咩尾, 佢就算呢下直接完唔覺有咩問題啦, 呢啲mk愛情故事仲要係咁飛紙仔可以吹得幾大吖
雖然話歌高質, 但圍繞同一個主題玩3年, 唔係話唔得嘅, 但佢好明顯已經令到聽眾厭咗, 你睇以前就個個等下一首歌j埋文案咁睇故事發展, 依家個個都淨係討論埋尾未/會點爛尾法, 咁虎頭蛇尾juno自己求仁得仁啦
係吖再度係幾正
所以一派台嘅時候都冇乜唔好嘅noise
只係個故事仲係死唔斷氣咁款
Album part 3話今年內完
但今年派台嘅歌少到呢...Juno果邊字典與聖經落咗榜咁耐都仲唔派下一首
我唔覺得今年內會完到成個故事
大家等2021年買album part 4 啦
我冇買pt1 pt2, 我都幾肯定會出全套box set, 到時先買算
一陣連kay isnt me 一齊出,個個都要等破產
發覺聽完kay isn't me版 你們的幸福 返唔到轉頭
聽cd版硬係差咁d
佢係出先講啦 之前幾百幾百咪又個個歸位照課
幾時變返kay啊
依家唔係?
董折出歌喇,劇情繼續暴走,董折同wyman ?
新歌幾好聽,封面做乜9?hehe?
邊個出
juno single cover兩個胡鬚佬
覺唔覺得新歌個intro有啲似字典與聖經
kay新相靚到
佢呢排心情好定好得閒 全覆post咁濟
其實佢成日都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞