[演唱會碟呢Juno] 謝安琪討論區 (12)

1001 回覆
21 Like 34 Dislike
根本開concert前就好應該要出隻翻唱Juno歌嘅EP,digital EP都唔緊要
畀番個expectation大家先
係Juno要攬住嚟做創作總監,唔下放畀其他producer空間做野
咁咪搞到自己又好忙,自己main project啲timeline又要delay囉
咁應該派咗喇掛
咁趕派陽台,即係三月可能已經出到首新歌
未必係派左
嘉姐一開節目話收到隻實體碟,讚左幾句咁
如果佢唔派陽台,直接岀新歌,半年清埋the album,下半年juno宣傳風林山火,kay岀埋個人大碟,咁就好了
我認為今年好大機會只會出到演唱會碟同the album part three,因為仲有十幾首歌要逐首派,好似冇咁多時間,除非又part fourkay個人大碟亦可能只會派下歌,好似次773312咁,等出歌出到咁上下,到下年先真正推出隻CD咁
下一首應該係派比賽個隻啦
原來幻國ig見佢地今日上商台錄訪問下星期播
咁可能順手派埋歌都唔奇
正式宣佈
我們的基因係謝安琪最滄海遺珠既一首歌
真係哂撚左首歌
比賽
係日本嗰次,唱只想死於你身邊
點睇都係載我走啦
基因起碼冠到
認真首歌一般
我們的基因完勝載我走
林夕填詞真係會加分
呀KAY依家係邊個負責做造型
真係唔多掂

14年果期係最靚
我會等埋派台正式版先評論,浦銘心呢個project啲錄音室版本唱腔太勁又入戲
載我走 一定唔算hit啦
嗰陣喺舊登kay post(定cm)日日屌唔派
唉 真心唔算hit喎 都係之後先多人留意返

基因應該都係會類似咁樣
我記得同佢傾計,佢講拍快樂聯盟果排係自己化妝出門口
依家啲妝幾岩佢既年紀
唔鐘意以前blinkblink眼,太少女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞