[演唱會碟呢Juno] 謝安琪討論區 (12)

1001 回覆
21 Like 34 Dislike
去咗旅行聽唔到thankssss
https://t.me/bubuche
佢病好未咖?
聽訪問佢好似連講嘢都好辛苦
我估呢刻都未病好,唔好講上星期
881節目有kay and juno
多野聽過叱咤樂壇
咩節目
Kay isn’t me碟幾時有?
佢哋最近好似都冇提過
係時候提下佢地
最近有冇邊個訪問值得聽啲
由上年年頭開始,啲訪問講到1999咁,係咁遊花園揤牙膏式咁講info, 浪費時間
有冇啲係真係講未來嘅歌曲/故事發展?同solo project嘅詳細計劃
認同 Juno啲答案永遠問非所答,有時聽晒成個訪問都搵唔到重點
認同 kay答問題好聽好多,可惜佢呢排病左,講得好少
我有backup ! 好彩save低左
有冇網推介可以等我up上去比你地download ?
sendspace?
tg已經可以
唔知有冇人聽哂Kay最近嘅所有訪問
佢好似怪怪地 唔知係不滿定唔開心定唔想訪問

anyway 屌你老母麥浚龍
病呀
其實唔洗做Kay fans都諗到啦
當每一個主流歌手都開始用自己嘅諗法做歌
例如牙醫, Mag, Dear Jane, C Allstar四子, 泳兒,而大眾都好欣賞
自己就反其道而行,畀個「創作總監」控制哂自己嘅音樂
連solo project都要仲要”萬事萬物浦銘心”
你會點諗
話就話係共同創作,但係大家心照啦,大家都知乜事
我諗佢對個project唔係咁negative
不過就無初初咁雀躍,可能佢都覺得拖太耐
同埋我覺得佢無諗住太involve個project創作,佢復出都要 家庭>事業
我都覺,以前Kay係BanBan年代,做親訪問都成日講到興高采烈咁,甚至一有位就入返句爛gag咁

就算睇返舊年嘅part1,佢係訪問嘅參與度都唔少

但今次part2呢,我真係聽到差D要熄咗個收音機
咁佢呢排真係失聲嘛,又沙聲又無氣咁
同埋佢單人訪問講得放d同深入d,可以solo講15分鐘
佢呢排病把聲沙晒
係人都唔忍心俾佢講咁多嘢啦
我知幻國有moon開post,其實陽台個mv可以放上youtube㗎啦
仲有演唱會碟呀
好人一生平安
https://t.me/AzabczA
應該都冇乜心機講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞