[演唱會碟呢Juno] 謝安琪討論區 (12)

1001 回覆
21 Like 34 Dislike
呢段嘢幾時
2016年

張繼聰笑稱與謝安琪拍拖唯一的一次吵架,就是時間問題,當然婚後沒有發生。是否代表已成定局?他说﹕“假設約好7點出門,多了的時間便做自己事,例如看書,大多數男人會心急又生氣。(試過看完成本書?)不是一次看完,是分開慢慢看,現在老婆大肚,她喜歡第二天出發都行。試過她約朋友吃午飯變晚飯,這都沒問題,現在提倡慢活,而她演繹得很好。不過工作上牽涉到其他人,她就會好準時,自己一家人家庭日就由得她遲,以前我就會煩躁,明明一家人卻搞到發脾氣。
嘩,903冠陽台喎,點睇
可以出下一首
快啲冠完陽台快手plug新歌啦
咁呢個基本,但多首冠軍歌開心D啫
上年得1冠仲要hea,
disrespect到
快上快落,the album係咪會計少啲ap,如果唔係冇理由連續三年咁比唱片金佢哋
the album 2 已經完咗啦 拎咗獎啦
陽台淨係計個人ap
我原本意思係part3,唔記得咗陽台係part2,自膠
為女歌手獎儲分
唱片金係指商台個獎定ifpi金唱片 無跟開所以唔清楚
商台嗰個,都算大獎,無理由連續3年the album咁癲呀,其他唱片公司一定嘈
同埋上年part 2真係唔值...
啲歌好聽已經係至尊唱片好基本嘅criteria
除非今年隻part 3 個flow可以同part 1一樣咁smooth咁正
咁先至令大家覺得值,而唔係用兩個歌手嘅播放率加埋一齊咁大石砸死蟹
part 2 係值㗎 D歌起碼好聽先 而且上年冇乜對手
part 1 反而係執返嚟嘅 軒4plug4冠都輸
Part two覺得值至尊碟,真係十首歌十首都正,Kay部分聽演繹已經好精彩;至於故事冇太大推進,但完補咗某啲故事場口,亦對故事發展幻想空間幾大。
你當On仔死㗎
得一冠就算數啦,最高汁嗰首得1 week
kay juno係咪成為咗至尊碟紀錄保持者cls
咩紀錄?
點會,eason 9次喎
不過可惜無拎過白金/ 金唱片
有,binary咪白金
真係基因mv 想問juno用演唱會片剪嘅mv同the album故事有咩關係? 浦銘心唱k???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞