到底你班戇鳩CHING撚夠未?

1001 回覆
530 Like 108 Dislike
到宜加都仲未明,點解留正皮都唔出聲?
你地真係好可悲

樓主不要害怕
我與你同行

十卜你牙樓主
連登多小學雞都唔係第一日嘅事,成班00後以為咁樣好好笑好有趣,成個連登質素低晒
連登多小學雞都唔係第一日嘅事,成班00後以為咁樣好好笑好有趣,成個連登質素低晒

一定係韓雞最話汁
你地真係好可悲

香港人係咁 呢到仲要咁多中學雞,屌女唔好

CHING 唔怕, 好彩連登多MK仔搵食, 唔似高登咁多毒撚 我簽名有個淫底交合區 不如入去屌番轉閪下下火先
就咁睇班絲打都幾淫, 應該幾好屌的

*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

https://lihkg.com/thread/179088?ref=ios
你地真係好可悲

CHING 唔怕, 好彩連登多MK仔搵食, 唔似高登咁多毒撚 我簽名有個淫底交合區 不如入去屌番轉閪下下火先
就咁睇班絲打都幾淫, 應該幾好屌的

https://lihkg.com/thread/179088?ref=ios

你個簽名
自己開個po比波台班on9騎劫左仲要駁吾到
肯定好吾甘心
我都鄧樓主唔抵
已經block哂啲波台友
即刻清靜哂
你地真係好可悲

講左幾年 而家d年輕人上forum上到facebook咁 淨係識撳個like
無晒以前forum應有既互辯既風氣
即刻清靜哂

單機真係唔妨唔清靜
你地真係好可悲

講左幾年 而家d年輕人上forum上到facebook咁 淨係識撳個like
無晒以前forum應有既互辯既風氣

波台日日互辯
即刻清靜哂

單機真係唔妨唔清靜

講出黎仲好似好型咁
即刻清靜哂

單機真係唔妨唔清靜

而加d新會然系甘
吾夠講就扑鳩你
即刻清靜哂

法國ching你每隔十幾頭就留一句類似既野
但無人附和你,真系橙
即刻清靜哂

去完波台BLOCK人, 不如去多轉感情台扑淫底絲

即刻清靜哂

單機真係唔妨唔清靜

夠膽死講出黎 真係人唔笑狗都吠
即刻清靜哂

法國ching你每隔十幾頁就留一句類似既野
但無人附和你,真系橙
Ching 唔好嬲
波台不嬲假膠見稱架啦 你係新會然?
預備新po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞