到底你班戇鳩CHING撚夠未?

1001 回覆
530 Like 108 Dislike
既然咁多個都覺得ching無問題既,
咁就咪撚再屌5P字,CD-ROM 乜乜柒柒啦。
因為呢度唔撚係高登阿嘛 戇鳩
連登咁撚低質咪多得你班廢柴囉

覺得冇問題果啲多數都係波台友嚟

你留意下佢地講既野,駁啲唔駁啲。
死雞撐飯蓋

同波台狗認真
仲以為自己好醒
正所謂,入屋叫人,入廟拜神,
上連登就要叫巴打絲打,
如果唔遵守,咁同支那人來香港周街屙屎有乜分別

邊個講 規矩乜水定
郁啲就block人
成個小學雞咁
好心你返小學讀書啦

算啦 係我唔岩既
樓主你幫人續寫個故好撚好睇
好睇到我跪左係度
唔好嬲我啦😥
佢地擺到明特登玩嫁啦
都唔明有乜好屌
開個post比人當狗咁撚
我一向都唔會係連登或者高登度用呢類字
不過諗起你見到我既回覆會又認真又嬲嬲豬咁嘈
我真係忍唔住破處同你講返句
Ching ho ball

上高登勿認真 你好新會然

Ching 係清泉😂😂

清條撚咩
上得連登多依加一見到chinghoball就想笑

得罪講句 屌波枱班真心膠多數講啲野冇邏輯成日比人駁到冇聲出
跟本高下立見
就算你要屌 大可以好似反殘體字咁講下 繁體字既結構 美觀 意義 同歷史背景
而唔係開post話殘體字on9
講下你既論點 例如高登當年為咩反5p 高登同連登既user分別 波枱既背景 你又為咩而反
咁咪唔會咁易撚返轉頭囉

ching 唔 sick ball就唔好學人開post啦

btw支持樓主繼續開post
唔係邊有得笑
Block咗好多波台狗

好痛..
吾好..

幫我打比呀珍...
同佢講 我比cc 台ching block 左…
呢20年黎我有句說話想同佢講...
我愛佢…
上連登就要叫巴打絲打,

連登幾時講要叫巴打絲打??
上連登就要叫巴打絲打,

唔遵守ching系咪會block禾架
上連登就要叫巴打絲打,

邊個講 規矩乜水定

堆新會然真係當自己連登揸fit人
上連登就要叫巴打絲打,

岩啊 ching
上連登就要叫巴打絲打,

唔遵守就扑鳩你
上連登就要叫巴打絲打,

巴你老母打咩
Ching
上連登就要叫巴打絲打,

邊個講 規矩乜水定

大佬!仲有咩規矩要守
ching 搏唔到
Block咗好多波台狗

好痛..
吾好..

幫我打比呀珍...
同佢講 我比cc 台ching block 左…
呢20年黎我有句說話想同佢講...
我愛佢…

屌 岩岩打到去
呀珍老公聽
上連登就要叫巴打絲打,

屌!負評上一頁
上連登就要叫巴打絲打,

屌!負評上一頁

嘩 ching勇武
上連登就要叫巴打絲打,

邊個講 規矩乜水定

大佬!仲有咩規矩要守

cc台ching 講既 就係規矩
連尼住= under cc台既職員
巴打你老母咩,呢度係lihkg要叫巴打死返高登
樓主又然波台班辣殺💪🏼💪🏼💪🏼

巴打做野,唔駛你教
上連登就要叫巴打絲打,

邊個講 規矩乜水定

下下都話巴絲係高登文化 點駁呀

Agger ching
上連登就要叫巴打絲打,

邊個講 規矩乜水定

大佬!仲有咩規矩要守

cc台ching 講既 就係規矩
連尼住= under cc台既職員

Cc台>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>連囝>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!>>⚽️台🐶
😂😂😂😂😂😂😂😂
上連登就要叫巴打絲打,

屌!負評上一頁

ching你個負皮搞到香港鍵5到國喇
Ching Chong 快啲block我巧驚驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞