到底你班戇鳩CHING撚夠未?

1001 回覆
530 Like 108 Dislike
最撚嬲係班波台狗以為連登冇佐佢地會死咁樣
心諗: 個世界圍撚住你班廢青黎轉

打倒體育台!

翻波台吠啦

踩人場仲大大聲

梳牙🏋🏻‍♀️
從來少數既人就係要聽多數人既說話
根本成個連登得波台既狗仔先會清清咁叫,其他人都係叫巴打絲打

從來少數既人都係被多數既人壓榨架啦

用番呢位巴打既logic
得出香港少數人撐獨立 所以鍵國派應該聽多數人講
唔知你點睇

佢叫連登高天鷲
常以理服人 學富五車
我係黎支持樓主既

忍咗班打靶仔好耐

佢地仲好理直氣壯架喎

厚顏無恥呀

好心你唔好燎波台手足啦

Block晒佢地,得閒random 㩒下d comment 黎睇,再幻想佢地現實生活一無是處個樣幾過癮架

鍵國派都是氣宇軒昂
人中龍鳳
好心你唔好燎波台手足啦

Block晒佢地,得閒random 㩒下d comment 黎睇,再幻想佢地現實生活一無是處個樣幾過癮架

今日著咩色衫都開post問,我諗你現實生活一定好廢
我係黎支持樓主既

忍咗班打靶仔好耐

佢地仲好理直氣壯架喎

厚顏無恥呀

直頭衰過殺人放火la

唔好忍
對身體唔好
比人撚左20幾頁都可以走出黎話撚人 係得ching可以咁勁
會然Isaiah唔知乜原來系藍波撚,唔怪得咁炆啦
禾地波台神駒
哎吔吔.....唔係 唔記得波台手足大曬有自己文化 撚開非波台會員架添 等我轉一轉個tone先...

睇波吾賭波 睇來幹什麼牙ching
波台手足本是一家 我地刀應該體諒賭波手足 屠狗會
d 藍波撚 想講其他體育o既新會然我地刀趕走晒啦 但賭波撚本是一家 不分你我gama 對不對 再吾系 我地返joe囝度la
我係黎支持樓主既

忍咗班打靶仔好耐

佢地仲好理直氣壯架喎

厚顏無恥呀

典解5脾cosb玩多陣

( Show Blocked User - 希比 )

希比ching比樓主秒左

希比ching 痛唔痛

call白車拉 仲講

岩岩佢一block 我果下
我即刻全身著火
肚皮爆裂
d 肝呀心呀流晒出黎
而家我流晒血 典下典下…
哎吔吔.....唔係 唔記得波台手足大曬有自己文化 撚開非波台會員架添 等我轉一轉個tone先...

睇波吾賭波 睇來幹什麼牙ching
波台手足本是一家 我地刀應該體諒賭波手足 屠狗會
d 藍波撚 想講其他體育o既新會然我地刀趕走晒啦 但賭波撚本是一家 不分你我gama 對不對 再吾系 我地返joe囝度la

波台精英盡出
話時話 琴日lol見到個死傻閪一直係到Ching ho ball係咁講 成場都ching前ching後既死on9仔 望撚到都覺影衰我地班港狗
咪撚咁小學雞啦樓主
幾撚多歲啊 係度計較埋啲小事
要人叫巴打 同你好撚熟咩
我中意用咩稱謂關你撚事咩
唔通一個十幾歲嘅𡃁仔叫個四十幾歲中坑啊叔做巴打咩
諗下都知唔撚make sense啦
用下個腦諗嘢啦師兄

希比ching比樓主秒左

希比ching 痛唔痛

call白車拉 仲講

岩岩佢一block 我果下
我即刻全身著火
肚皮爆裂
d 肝呀心呀流晒出黎
而家我流晒血 典下典下…

omg😨

又體會到咩叫民主自由了
對待意見同自己唔同既人應該點做呢
又學到野

笑乜
樓主教我地做人道理呀
我係黎支持樓主既

忍咗班打靶仔好耐

佢地仲好理直氣壯架喎

厚顏無恥呀

典解5脾cosb玩多陣

屌嬲

分吾清佢高定矮了= =
話時話 琴日lol見到個死傻閪一直係到Ching ho ball係咁講 成場都ching前ching後既死on9仔 望撚到都覺影衰我地班港狗

小朋友先打lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞