到底你班戇鳩CHING撚夠未?

1001 回覆
530 Like 108 Dislike
正負皮證明一切啦
波台班狗仔得返自己啲同類撐

鍵國d post 都正皮贏晒
即係香港鍵國

正負皮都j

吾丁正負皮丁伯母牙🤡🤡🤡😂😂😂
最撚唔明點解所謂cc台個班友當正連登真係佢地話哂事 係佢地管咁
自己整套規矩出黎 就好似代表所有連登既人都要認同佢地咁
講ching又唔得 比佢地屌
話佢地一言堂 唔同意見就話人5毛又唔得 比佢地屌
最叻就圍爐攻城
諗唔到點駁就係度話:「嘩睇你嬲到」等等之類既回覆
算鳩數啦
你班高登畜咁撚鍾意巴前絲後咪死返去高登囉
我03年高登會員 睇住你班08小隊 sms小隊搞死高登
而家有個新討論區比你地用 又要後期高登文化入侵返呢度
我屌你老母當呢度高登阿傻鳩新會員

唔係挑戰你 我都06年
由頭到尾果時都冇人叫ching
你係咪記錯
果時講句ching俾人屌足幾版

2011年6月,高登討論區突然有不少會員開始以「Ching」稱呼其他會員,更發帖指高登人的巴打叫法比「Ching」為差。

香討09年先開始興講CHING 邊有人屌幾頁 好普通既TERMS

早期你都識講係巴絲打
11年先開有ching
佢果句後期高登文化入侵呢度 即係點解?
即係一開始係ching 後期先叫巴絲打?

正負皮證明一切啦

即係香港鍵國

正負皮都j

小學生
最撚唔明點解所謂波台個班友當正體育台真係佢地話哂事 係佢地管咁
自己整套規矩出黎 就好似代表所有體育台既人都要認同佢地咁
講籃球又唔得 比佢地屌
話佢地用5p字又唔得 比佢地屌
最叻就圍爐攻城
算鳩數啦

藍波係玩具 點叫體育

五毛

喂喂喂,槍口對外牙
最撚唔明點解所謂cc台個班友當正連登真係佢地話哂事 係佢地管咁
最叻就圍爐攻城
算鳩數啦

駁唔到就淨係識執人地口水尾
叫巴打就等於認做契弟,你班人啲邏輯都幾好笑。

原諒佢地啦巴打

無話原唔原諒,純粹想屌下佢地,Ching乜勁

同你好撚熟咩?巴咁柒呀 扮哂老屎忽就咪人手filter 啦 勁你老尾咩

唔好意思 巴打

傻豬 好孩子 做錯事道歉咪乖囉😄
正負皮證明一切啦

即係香港鍵國

正負皮都j

小學生

講事實出黎啦,咁都叫j
最叻就圍爐攻城
算鳩數啦

你咁講係咪代表所謂波台同cc台一樣 ?
又j正負皮
成千個正皮咪又係俾人打到落水狗咁
Ching are you ok
最撚唔明點解所謂波台個班友當正體育台真係佢地話哂事 係佢地管咁
自己整套規矩出黎 就好似代表所有體育台既人都要認同佢地咁
講籃球又唔得 比佢地屌
話佢地用5p字又唔得 比佢地屌
最叻就圍爐攻城
算鳩數啦

藍波係玩具 點叫體育

其實所有球類運動都係由玩具衍生出黎
因為所有球類運動都要用工具去輔助
所以未發展成比賽層面之前
無論足球 籃球 乒乓球 羽毛球等等都係玩具
要咁講既
只有 奧運「五項運動」先可以被視為真正運動
佢地擺到明特登玩嫁啦
都唔明有乜好屌
開個post比人當狗咁撚
我一向都唔會係連登或者高登度用呢類字
不過諗起你見到我既回覆會又認真又嬲嬲豬咁嘈
我真係忍唔住破處同你講返句
Ching ho ball

上高登勿認真 你好新會然
正負皮證明一切啦

即係香港鍵國

正負皮都j

小學生

講事實出黎啦,咁都叫j

蔣仔屈41j性騷擾個post一樣多正評
咁係咪代表蔣仔無屈人
最鐘意睇屌9波台既post
咁先可以俾到大家睇各位手足一致向外時係幾團結

屌你老母手足又叫唔叫得呀?
佢地擺到明特登玩嫁啦
都唔明有乜好屌

為左句野嬲真係好on9
又j正負皮

大是大非可能跟車太貼 成班人柒咗
但我諗所謂波台友係呢度既受歡迎程度
用正負評都好明顯睇得出
樓主老母嬲屌
佢地擺到明特登玩嫁啦
都唔明有乜好屌

你撚我時 我又撚緊你姐
又j正負皮

用正負評都好明顯睇得出

蔣仔之前夠受歡迎啦,原來係一班智障支持一個dse1分智障
我地波台手足唔想比智障擁戴
又j正負皮

用正負評都好明顯睇得出

系 波台執笠了
頭寒啦 唔挽啦
ching
最鐘意睇屌9波台既post
咁先可以俾到大家睇各位手足一致向外時係幾團結

屌你老母手足又叫唔叫得呀?

wucfu就叫得
ching唔叫得
根本班傻鳩亂9咁黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞