到底你班戇鳩CHING撚夠未?

1001 回覆
530 Like 108 Dislike
上高登勿認真
樓主你少少嘢就嬲到又要生要死又block呢個block嗰個,第時讀完書出黎做野點算?

其實係
上高登勿認真
樓主你少少嘢就嬲到又要生要死又block呢個block嗰個,第時讀完書出黎做野點算?

喔...仲唔捉到你講高登
ching show blocked user
上高登勿認真

唔鐘意同事就block人窩些
上高登勿認真

係咪跟蔣牲要講又一隻
上高登勿認真

大家始終都係掛住牙joe
CHING...可否屌你老母 扮乜撚野巴打, 同你有親咩

*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

https://lihkg.com/thread/179088?ref=ios
咁用閣下囉
乜撚野巴打呀?
成日巴打前絲打後,me最撚憎
何兄何弟呀?
邊個係兄邊個係弟先?
無lala自認契弟?
成班on79認親認戚

CHING就唔同,
親切得黎又有d疏離感
叫聲CHING就好似尊敬人,自認自己是師弟,
唔同「巴打」好似懶熟懶fd咁

又有D on9又死都係度拗「CHING」讀「清」
清乜撚野?

連登仔既論點來來去去都是「入鄉要隨俗」、「傳統」
大陸人週街吐口水,返到大陸你會唔會入鄉隨俗,周街放飛機?
有d野唔岩就要改,入唔鄉隨俗?
你阿婆以前要紮腳,你呢代洗唔洗紮腳呀?
傳乜撚野統?
連登仔唔好再咁盟塞啦!

Ching不服來辯

認真答
睇場合啦
我去親做gym或者練拳都係師兄前師兄後
叫開蓋清 叫返蓋巴打好奇怪

蓋巴

撚有人叫蓋巴咩 叫開蓋清

叫蓋狗

喂喂
槍口對外=.=

完左啦G
G 持樓g
Show blocked user - ching
樓g gum ho ng ho ball
aggggger

就黎4百個正評冇1個出聲
真心覺得講 c hing 既人以為懶係自己好funny
收皮喇 c 你老母啊屌你

刀茅人講c hing
係ching 牙
一個字來架-.-

就黎4百個正評冇1個出聲

樓主都潛撚左

*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

https://lihkg.com/thread/179088?ref=ios
第一日番工,叫左個我老世做巴打,諗住佢做兄我做弟一團和氣,點知比人炒左 衰咩

衰on9 同你有親咩巴打
乜撚野巴打呀?
成日巴打前絲打後,me最撚憎
何兄何弟呀?
邊個係兄邊個係弟先?
無lala自認契弟?
成班on79認親認戚

CHING就唔同,
親切得黎又有d疏離感
叫聲CHING就好似尊敬人,自認自己是師弟,
唔同「巴打」好似懶熟懶fd咁

又有D on9又死都係度拗「CHING」讀「清」
清乜撚野?

連登仔既論點來來去去都是「入鄉要隨俗」、「傳統」
大陸人週街吐口水,返到大陸你會唔會入鄉隨俗,周街放飛機?
有d野唔岩就要改,入唔鄉隨俗?
你阿婆以前要紮腳,你呢代洗唔洗紮腳呀?
傳乜撚野統?
連登仔唔好再咁盟塞啦!

Ching不服來辯

認真答
睇場合啦
我去親做gym或者練拳都係師兄前師兄後

叫聲CHING就好似尊敬人,自認自己是師弟
態度正確
樓主,開個post2比我地波台ching還拖好喎
家下比你撚到半死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞