到底你班戇鳩CHING撚夠未?

1001 回覆
530 Like 108 Dislike
乜撚野巴打呀?
成日巴打前絲打後,me最撚憎
何兄何弟呀?
邊個係兄邊個係弟先?
無lala自認契弟?
成班on79認親認戚

CHING就唔同,
親切得黎又有d疏離感
叫聲CHING就好似尊敬人,自認自己是師弟,
唔同「巴打」好似懶熟懶fd咁

又有D on9又死都係度拗「CHING」讀「清」
清乜撚野?

連登仔既論點來來去去都是「入鄉要隨俗」、「傳統」
大陸人週街吐口水,返到大陸你會唔會入鄉隨俗,周街放飛機?
有d野唔岩就要改,入唔鄉隨俗?
你阿婆以前要紮腳,你呢代洗唔洗紮腳呀?
傳乜撚野統?
連登仔唔好再咁盟塞啦!

Ching不服來辯

認真答
睇場合啦
我去親做gym或者練拳都係師兄前師兄後

叫聲CHING就好似尊敬人,自認自己是師弟
態度正確

駁唔到😕
揾人開post2, 撚到樓主上水

樓主會扮睇唔到

樓主會扮睇唔到

選擇性失明
乜撚野巴打呀?
成日巴打前絲打後,me最撚憎
何兄何弟呀?
邊個係兄邊個係弟先?
無lala自認契弟?
成班on79認親認戚

CHING就唔同,
親切得黎又有d疏離感
叫聲CHING就好似尊敬人,自認自己是師弟,
唔同「巴打」好似懶熟懶fd咁

又有D on9又死都係度拗「CHING」讀「清」
清乜撚野?

連登仔既論點來來去去都是「入鄉要隨俗」、「傳統」
大陸人週街吐口水,返到大陸你會唔會入鄉隨俗,周街放飛機?
有d野唔岩就要改,入唔鄉隨俗?
你阿婆以前要紮腳,你呢代洗唔洗紮腳呀?
傳乜撚野統?
連登仔唔好再咁盟塞啦!

樓主會扮睇唔到

樓主嫌ball台低汁費事駁

樓主岩岩block勁希比ching果下已經嚇到波台ching半死
咁多人俾正皮 但得樓主一個出黎講嘢
真係香港人性格 總係想自己企埋一邊鳩up 跟住搵人做佢想做嘅嘢(捧神) 條友仆街就光速割蓆

禾刀5明甘多人正皮
但得幾個人幫樓豬屌波台班on9
-.-諗5通
39頁喇
準備post 2
真係香港人性格 總係想自己企埋一邊鳩up 跟住搵人做佢想做嘅嘢(捧神) 條友仆街就光速割蓆

禾刀5明甘多人正皮
-.-諗5通

5毛刀團結過佢地
ching sick ball
4xx ching
正皮咗 好pay過0.5牙
到宜加都仲未明,點解留正皮都唔出聲?
你地真係好可悲
到宜加都仲未明,點解留正皮都唔出聲?
你地真係好可悲

樓主不要害怕
我與你同行
系 佢地班人好難頂
樓主我G持你
十卜 Ching

禾刀5明甘多人正皮
-.-諗5通

5毛刀團結過佢地

未俾錢 唔做嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞