到底你班戇鳩CHING撚夠未?

1001 回覆
530 Like 108 Dislike
叫巴打就等於認做契弟,你班人啲邏輯都幾好笑。

原諒佢地啦巴打

無話原唔原諒,純粹想屌下佢地,Ching乜勁

同你好撚熟咩?巴咁柒呀 扮哂老屎忽就咪人手filter 啦 勁你老尾咩

原諒佢地啦巴打

巴打 勁你老母
師兄呢個稱呼有禮貌得黎又能夠同陌生或者唔熟既人保持距離
睇唔到有乜唔好

原諒佢地啦巴打

巴打 勁你老母

唔好意思
Ching ho ball

原諒佢地啦巴打

同你好撚熟咩?巴咁柒呀 扮哂老屎忽就咪人手filter 啦 勁你老尾咩

唔好意思 巴打

原諒佢地啦巴打

巴打 勁你老母

唔好意思

ching好有禮貌
自膠
自膠

你已經露出真面目
成個post再冇討論價值
自膠

ching唔緊要
唔熟咪叫ching囉
自膠

勁乜撚牙ching
而家唔係唔俾你地講chingchingching 但認真post就唔好繼續膠落去啦

用ching就係膠?

鍵國就係認真?
最撚唔明點解所謂波台個班友當正體育台真係佢地話哂事 係佢地管咁
自己整套規矩出黎 就好似代表所有體育台既人都要認同佢地咁
講籃球又唔得 比佢地屌
話佢地用5p字又唔得 比佢地屌
最叻就圍爐攻城
諗唔到點駁就係度話:「嘩睇你嬲到」等等之類既回覆
算鳩數啦
正負皮證明一切啦
波台班狗仔得返自己啲同類撐

叫ching 就等於錯等於5 p, 你班cc 台傻仔啲邏輯都幾好笑
正負皮證明一切啦

我都正評左
正負皮證明一切啦

所謂波台班傻閪:又用正評數打飛機
正負皮證明一切啦

鍵國d post 都正皮贏晒
即係香港鍵國
最撚唔明點解所謂波台個班友當正體育台真係佢地話哂事 係佢地管咁
自己整套規矩出黎 就好似代表所有體育台既人都要認同佢地咁
講籃球又唔得 比佢地屌
話佢地用5p字又唔得 比佢地屌
最叻就圍爐攻城
諗唔到點駁就係度話:「嘩睇你嬲到」等等之類既回覆
算鳩數啦

藍波係玩具 點叫體育

五毛
正負皮證明一切啦

鍵國d post 都正皮贏晒
即係香港鍵國

正負皮都j

有幾多正皮係清俾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞