到底你班戇鳩CHING撚夠未?

1001 回覆
530 Like 108 Dislike
牙蓋屌打
ching ho ball
你班高登畜咁撚鍾意巴前絲後咪死返去高登囉
我03年高登會員 睇住你班08小隊 sms小隊搞死高登
而家有個新討論區比你地用 又要後期高登文化入侵返呢度
我屌你老母當呢度高登阿傻鳩新會員

唔係挑戰你 我都06年
由頭到尾果時都冇人叫ching
你係咪記錯
果時講句ching俾人屌足幾版

2011年6月,高登討論區突然有不少會員開始以「Ching」稱呼其他會員,更發帖指高登人的巴打叫法比「Ching」為差。

香討09年先開始興講CHING 邊有人屌幾頁 好普通既TERMS

牙蓋😘
青打好笑
連點稱呼都要你地批淮,好撚大嘅官威

民主自由=只可以有一種諗法
一種立場 一種稱呼

民主自由萬歲
想john 5p list
有無ching有門路牙😣
想john 5p list
有無ching有門路牙😣

問過樓豬批准先!
你班高登畜咁撚鍾意巴前絲後咪死返去高登囉
我03年高登會員 睇住你班08小隊 sms小隊搞死高登
而家有個新討論區比你地用 又要後期高登文化入侵返呢度
我屌你老母當呢度高登阿傻鳩新會員

唔係挑戰你 我都06年
由頭到尾果時都冇人叫ching
你係咪記錯
果時講句ching俾人屌足幾版

2011年6月,高登討論區突然有不少會員開始以「Ching」稱呼其他會員,更發帖指高登人的巴打叫法比「Ching」為差。

香討09年先開始興講CHING 邊有人屌幾頁 好普通既TERMS

早期你都識講係巴絲打
11年先開有ching
佢果句後期高登文化入侵呢度 即係點解?
即係一開始係ching 後期先叫巴絲打?
得波台班垃圾先會清清咁叫,以前高登都係咁
佢地真係垃圾黎
出黎做嘢都係師兄師兄咁嗌 乜撚嘢巴打真係笑撚死

幾虛偽既人先叫得出巴打

幾虛偽既人先叫得出巴打

無啦啦自認契弟
佢地真係垃圾黎

以前高登
而家連登啊ching

幾虛偽既人先叫得出巴打

無啦啦自認契弟

班細蚊仔出黎做野聽到ching會唔會發爛渣😂

幾虛偽既人先叫得出巴打

真係講唔出口
叫巴打就等於認做契弟,你班人啲邏輯都幾好笑。

ching ho ball

原諒佢地啦巴打
而家唔係唔俾你地講chingchingching 但認真post就唔好繼續膠落去啦
佢地真係垃圾黎

以前高登
而家連登啊ching

成日用明朝既劍斬清官

原諒佢地啦巴打

無話原唔原諒,純粹想屌下佢地,Ching乜勁
而家唔係唔俾你地講chingchingching 但認真post就唔好繼續膠落去啦

人地認真討論你話人膠

用ching就係膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞