到底你班戇鳩CHING撚夠未?

1001 回覆
530 Like 108 Dislike
叫人ching chong??
正皮真係屌打負皮
連囝唔整走波台真係對唔住cc台班ching

希望連囝快D BAN晒波台D廢青 = =
波台真係on9
淨係識用假膠黎做擋箭牌

波台依家仲有幾多人會入嚟管你哋打咩字先
連尼住又有冇管你哋賭乜賭物先
完全係波台獨立咁劑,仲想點

管我地賭乜賭物

冇錯牙!中國人是要管的!

政府賭波合法化係無用
最緊要係cc 台批準😢

依家波台無王管咁劑,波台獨立,駛乜人批准

請問cc台首領感該要點管?

整個波台垃圾list 啦電源_關 青打

太麻煩,不了
連點稱呼都要你地批淮,好撚大嘅官威

波台你想點叫都得,波台以外咁樣叫,個反應係點,你哋冇理由唔清楚啦下話
波台又撚狗
又撚狗
從來少數既人就係要聽多數人既說話
根本成個連登得波台既狗仔先會清清咁叫,其他人都係叫巴打絲打

從來少數既人都係被多數既人壓榨架啦
過兩日輸波就潛水㗎喇
叫巴打就等於認做契弟,你班人啲邏輯都幾好笑。

原諒佢地啦巴打

無話原唔原諒,純粹想屌下佢地,Ching乜勁

勁你老母

無錯牙
我地都系中國人

無錯牙
我地都系中國人

好多波台狗走入黎俾樓主撚

無錯牙
我地都系中國人

係你咋,我係香港人
最撚唔明點解所謂波台個班友當正體育台真係佢地話哂事 係佢地管咁
自己整套規矩出黎 就好似代表所有體育台既人都要認同佢地咁
講籃球又唔得 比佢地屌
話佢地用5p字又唔得 比佢地屌
最叻就圍爐攻城
諗唔到點駁就係度話:「嘩睇你嬲到」等等之類既回覆
算鳩數啦

波台霸權,唉算啦,當成個台係admin送畀佢哋算數
叫乜關你撚事咩on9仔,係到摟刮搏存在感呀?

叫埋你老母上黎啦撚樣,佢西痕啦ching
入波post gel頭gel到輸波你地會唔會嬲

無錯牙
我地都系中國人

你係中國人同個post有咩關係?
好多波台狗走入黎俾樓主撚

yes gchi ching

原來係咁
大部分香港人都反對香港獨立
你班on9 係少數人 點解唔聽多數人既說話?
又俾人屌你唔識規矩㗎啦

無錯牙
我地都系中國人

係你咋,我係香港人

又係你自己話少數既人就係要聽多數人既說話
而家又唔撚服?
龍門任你擺

無錯牙
我地都系中國人

你係中國人同個post有咩關係?

從來少數人都要聽多數人說話
香港本土派應該聽阿爺話

原來係咁
大部分香港人都反對香港獨立
你班on9 係少數人 點解唔聽多數人既說話?

少數人 人唔笑狗都吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞