【油渣撈飯】American暨Euro Truck Simulator 2 #28

318 回覆
9 Like 0 Dislike

新手買左g27成set 撞正steam summer sale
想問上圖d packages 買邊個好d

新手買左g27成set 撞正steam summer sale

$92都夠玩, 有錢咪買貴D果個, 另外可以買埋Vive la France $79.06

$92都夠玩, 有錢咪買貴D果個, 另外可以買埋Vive la France $79.06

直接買map expansions重平
$71.xx
岩岩買左黎玩
想問下玩online係咪要玩左2個鐘offline先creat到個mp account同download個mp程式?
岩岩買左黎玩
想問下玩online係咪要玩左2個鐘offline先creat到個mp account同download個mp程式?

要架咩
原來有禁多人玩
之前有上外國ser玩過,好多撞車撚
想問呢其實係咪得logitech軚盤好用 睇價好貴買唔落手

巴打有冇興趣收我隻g27,殘殘地不過功能正常,我想上Thrustmaster...
法國 DLC 如何 70 蚊

睇中咪入手

70蚊唔係唔買呀?

70蚊唔係唔買呀?

70蚊手入手關心使用中

諗緊買唔買埋個heavy Dlc玩

70蚊唔係唔買呀?

70蚊手入手關心使用中

買啦
利申:差個wheel turning同d painting就齊晒
買左米芝連 paint pack,但係入到去paint唔見有 淨係得cabin accessories
係唔係要指定車廠先有paint?
想知點樣可以加香港啲電台落去
想知點樣可以加香港啲電台落去

From 高登 Post

問:如何新增【收音機】【廣播】電台頻道?
答:首次使用【收音機】功能之玩家,請先完成以下步驟:
  【收音機 (Radio)】【廣播 (Radio stream) 】【從網上更新 (Update from Internet) 】

到 Euro Truck Simulator 2 文件夾,編輯 live_streams.sii 檔。
  於 SiiNunit { … } 內加入:
  stream_data[<#>]: "<Link>|<Name>"
  (<...>為可編輯範圍,注意 <Link> 與 <Name> 之間,必須以「|」作分隔。)
  例子:stream_data[196]: "mms://202.177.192.111/radio1|香港電台第一台";
  或
  到以下網址下載及安裝模組。
  http://bbs.18wos.org/viewthread.html?tid=117465&extra=&page=1

70蚊唔係唔買呀?

70蚊手入手關心使用中

買啦
利申:差個wheel turning同d painting就齊晒

買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞