【油渣撈飯】American暨Euro Truck Simulator 2 #28

318 回覆
9 Like 0 Dislike
R730唔知點解加速好慢
原版連機
關唔關我用真實化自動波事(我只係用手制玩)

呢個12+2係咪最近先有?
我轉咗呢個波箱之後都係加速慢咗
但係遲咗先上到12波

副波箱預你運重貨用

12+2 係咩2? 後波2?

多左C1同C2 重貨起步好力d
原版連機

但係遲咗先上到12波

副波箱預你運重貨用

12+2 係咩2? 後波2?

多左C1同C2 重貨起步好力d

thank
有無人渣開歐六閔? 原本1.25version 升1.27唔係好兼容
速度計同氣壓錶會無反應 會搵到個1.27版本mod又唔exactly 係個架車渣唔翻

有無方法?

我用開架車個mod 係 man_tgx_euro6_byMADster_v1.8.scs

先謝
有無人渣開歐六閔? 原本1.25version 升1.27唔係好兼容
速度計同氣壓錶會無反應 會搵到個1.27版本mod又唔exactly 係個架車渣唔翻

有無方法?

我用開架車個mod 係 man_tgx_euro6_byMADster_v1.8.scs

先謝

Steam workshop版應該有更新
幾時開始D波個波段變左A1-A12
好耐冇玩 玩返發現D波唔再係D1-D12而係A1-A12
係咩原因咁改
有買軚黎玩嘅巴打 有冇獨立一個 physical handbrake ?
有買軚黎玩嘅巴打 有冇獨立一個 physical handbrake ?

禁制

禁制

G29 拉後面個制😂

禁制

G29 拉後面個制😂

不了,揸緊會手痕禁後面個制

禁制

G29 拉後面個制😂

遲下買Thrustmaster 支波棍就可以改用軚盤隔離支棍仔做handbrake

禁制

G29 拉後面個制😂

G29 後面個制向邊 唔係好明

禁制

G29 拉後面個制😂

遲下買Thrustmaster 支波棍就可以改用軚盤隔離支棍仔做handbrake

G29夾唔夾到Thrustmaster 支棍 ?

禁制

G29 拉後面個制😂

G29夾唔夾到Thrustmaster 支棍 ?

sure,佢獨立一個usb位
雜相一堆
想問有無around 1k嘅steering wheel推介?
同埋點join multiplayer
想問有無around 1k嘅steering wheel推介?

LOGITECH DFGT,但而家好似無新貨
join MP 上 trucker MP download 程式安裝即食

join MP 上 trucker MP download 程式安裝即食

想問dfgt win 10用唔用到
因為我見有人話用唔到
唔知真定假

因為我見有人話用唔到
唔知真定假

我無win10,答你唔到

因為我見有人話用唔到
唔知真定假

thx

因為我見有人話用唔到
唔知真定假

thx

用到啊
岩岩加左RC

想問點解入左multiplayer就咁嘅
原版連機

但係遲咗先上到12波

副波箱預你運重貨用

應該係話個differential ratio (尾牙)愈高
架車起步愈有力
反之亦然 因為diff ratio 係driveshaft 轉幾多轉,個碌先轉這次

895R 同925R各有千秋,大家係起步同尾速拎個平衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞