【油渣撈飯】American暨Euro Truck Simulator 2 #28

318 回覆
9 Like 0 Dislike
半新手LM
用車富豪FH16 540 I shift
有冇人玩開Euro2 ser

歐2路過
常用車係雞

我都歐2周圍兜

通常浦開邊度? 我發現德國地圖 左上個三個點既地方

都好多人流 每次都逼餐死 好過引

下次開電腦先睇返咩地方名

浦開荷蘭個2個丹
想問下點樣搬save 因為我換咗新電腦 想玩返

個save 喺
舊電腦-> 我的文件 -> Euro truck simulation 2 -> poxxx (唔記得名) 入面有個數字file (就係save)

將數字file 複製都新電腦同樣位置貼上就可ok

如果有玩mod既
euro truck simulation 2 有個 mod 同樣複製貼上就得

Save 記得要定期備份
PROMODS 2.16
REQUIRES DLC EAST, NORTH & FRANCE

咁係咪一定要有齊DLC先用得 PROMODS?
PROMODS 2.16
REQUIRES DLC EAST, NORTH & FRANCE

咁係咪一定要有齊DLC先用得 PROMODS?

YES
平時玩開Ultra畫質都順
唔知點解今日開番game lag左好多
要較番High或Medium畫質先順番
之前試過1次 試次係更新左個driver先冇事
今次更新完都唔得
平時玩開Ultra畫質都順
唔知點解今日開番game lag左好多
要較番High或Medium畫質先順番
之前試過1次 次係更新左個driver先冇事
今次更新完都唔得
原版改車係咪最貴已經最勁
唔知點解起步加速好慢
用緊R730
變速用925R+
原版改車係咪最貴已經最勁
唔知點解起步加速好慢
用緊R730
變速用925R+

扭馬力數字
如果我想用Promods 2.12, 係咪down返
https://www.promods.net/compat.php?sid=b95674d6833fc0c8a6fd69d508d43e7e入面既def file就得?
同埋唔知點解game入面個mouse cursor係咁自己移動, 同埋會自己click
關唔關事我喺steam升咗1.27然後down返去1.26?
想問下點樣搬save 因為我換咗新電腦 想玩返

個save 喺
舊電腦-> 我的文件 -> Euro truck simulation 2 -> poxxx (唔記得名) 入面有個數字file (就係save)

將數字file 複製都新電腦同樣位置貼上就可ok

如果有玩mod既
euro truck simulation 2 有個 mod 同樣複製貼上就得

Save 記得要定期備份

感謝
半新手LM
用車富豪FH16 540 I shift
有冇人玩開Euro2 ser

歐2路過
常用車係雞

我都歐2周圍兜

通常浦開邊度? 我發現德國地圖 左上個三個點既地方

都好多人流 每次都逼餐死 好過引

下次開電腦先睇返咩地方名

浦開荷蘭個2個丹

啱啱買左架8X4 R620 做重貨
感覺上仲慢過我架540FH
依家跑開Norway-UK 要搵錢買車
而家玩到勁多錢(無改save, 無用錢mod)
買車買屋買油唔睇價錢
超速撞車罰錢都完全唔理
R730唔知點解加速好慢
原版連機
關唔關我用真實化自動波事(我只係用手制玩)

原版連機

呢個12+2係咪最近先有?
我轉咗呢個波箱之後都係加速慢咗
但係遲咗先上到12波
原版連機

但係遲咗先上到12波

應該係最近先有
我一上貨就自動限住我行90KM
但唔上貨就無限 求解
但唔上貨就無限 求解

明顯你玩網上貨
但唔上貨就無限 求解

唔係onlione嘅話
遊戲設定有一個叫 卡車限速器 取消打勾 就可以踩超過90公里速度
但唔上貨就無限 求解

唔係onlione嘅話
遊戲設定有一個叫 卡車限速器 取消打勾 就可以踩超過90公里速度

睇錯 SOR
但唔上貨就無限 求解

明顯你玩網上貨

OMG 原來網上貨限速
長知識 依家先知
原版連機

但係遲咗先上到12波

副波箱預你運重貨用
今日玩mp 有冇人join
原版連機

但係遲咗先上到12波

副波箱預你運重貨用

12+2 係咩2? 後波2?
放driving force gt 原價999 現放499
只玩過幾次 之後都無用過98%新
價錢可議有意tg: godbreakchina

http://gaming.logitech.com/zh-hk/product/driving-force-gt-gaming-wheel

Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞