【油渣撈飯】American暨Euro Truck Simulator 2 #28

318 回覆
9 Like 0 Dislike
裝左台灣地圖果個mod塞車塞到癲
夠膽高速公路開30km/h

平時既有冇塞車mod
ats 個版圖大唔大過ets? 畫質係咪靚咗?
同埋ats有咩 dlc要買?
Steam workshop 嘅mods係咪就咁訂閱就安裝左架啦?
Steam workshop 嘅mods係咪就咁訂閱就安裝左架啦?

再入 mod manager enable
自己請嗰啲司機 無啦啦個個都蝕緊錢
做乜撚野啊
宜家身家係負六十幾萬
復活節減價幾時開始
新人報到 LM

用車係歐六閔 540hp
已經好勤力踩但裝左promods+russian 版圖discovered 左仲係唔夠20%
復活節減價幾時開始

未知

畫質一樣
不過好少人玩
新人報到 LM

已經好勤力踩但裝左promods+russian 版圖discovered 左仲係唔夠20%

Join RC 一齊開車
Mp 私家車好飄

畫質一樣
不過好少人玩

兩隻都有玩
不過美國車啲引擎聲同歐洲車有另一種風格
推番先
想問下 畫質個清晰度較到400%會唔會lag
利申:gtx950 較開200%
等減價等到出年
我喱排由英國搭火車過對面就彈game
想問下巴打有咩方法解決哩個問題 thx

搭船
依排入返rc都無咩人記得我

搭船

佢係一跑去火車附近既地圖就彈

搭船

用緊咩mod

搭船

用緊咩mod

解決好 唔該哂打巴

不過有另外一個問題出現 我向佢個workshop down左個realistic truck weight v 1.1玩 但渣渣下架車會跳起再唔係就話撞爛左

搭船

用緊咩mod

解決好 唔該哂打巴

不過有另外一個問題出現 我向佢個workshop down左個realistic truck weight v 1.1玩 但渣渣下架車會跳起再唔係就話撞爛左

撞mod?

有冇人用緊workshop落雪嗰兩個mod,落雪好難揸
放Logitech driving force gt
原價999現放499 只玩過10次 有意tg: godbreakchina
新人報到 LM

蘇聯
點解放左個巴士MOD落去, 再開GAME 係車行買車果時, 就會彈GAME

係咪個mod 同隻game 唔同version ??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞