【油渣撈飯】American暨Euro Truck Simulator 2 #28

318 回覆
9 Like 0 Dislike
F4附加燈tick
玩玩下會hang機/彈game係咪display card問題?
我冇用任何mod
最近workshop出左個畫質mod

邊度workshop? 求link?
有時一段時間無玩
佢強制update d add on 野又用唔返
入game 會死 save
有無解決方法
等緊佢個重櫃MOD同新S CLASS
i36100 gtx9502gb 8ram
較到咩畫質

邊度workshop? 求link?

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=914502436

好靚 咩MOD

好靚 咩MOD

你話架車?
琴晚搵搵下野搵到個塞車mod 係超勁超多車個隻 慢遛 可以塞到停落手制 巨量AI瘋狂cut線 有種搭跑九見到嘅大陸公路feel <3 <3

ETS2做到呢個效果 較低D畫質都抵 <3

睇佢條片好吸引睇到流曬口水 係未得閒裝

https://www.youtube.com/watch?v=us9hz4l2sHI&t=266s
mod link 係佢段片下面
琴晚搵搵下野搵到個塞車mod 係超勁超多車個隻 慢遛 可以塞到停落手制 巨量AI瘋狂cut線 有種搭跑九見到嘅大陸公路feel <3 <3

https://www.youtube.com/watch?v=us9hz4l2sHI&t=266s&t=266s

我依家個mod係多車流 有時會有意外咁

https://www.youtube.com/watch?v=us9hz4l2sHI&t=266s&t=266s

我都裝過, 最初都覺得好過癮, 但最後頂唔順DEL 左
一來冇可能渣得快, 慢線啲私家車會冇啦啦打燈就即刻CUT 你線, 想剎車都剎唔遲
二來喺單程路遇著啲慢車頂住哂, 冇可能越線爬頭, 因為對面線啲車連綿不斷, 被逼要慢慢碌車, 最後遲哂大到
最撚ON 9 既係有意外塞車時, 要無了期咁等, 都唔知要等到幾時
STEAM又有特價
買Euro Truck Simulator 2 Map Expansions
(即係齊東歐+北歐+法國) $95.58
仲平過淨係買法國DLC $106.2
有無搞錯
STEAM又有特價
買Euro Truck Simulator 2 Map Expansions
有無搞錯

剩係差法國DLC未買,買唔買好?
STEAM又有特價
有無搞錯

等多一陣summer sale減多啲先買
promods冇大update我就唔會急住買
依家重玩緊v1.25
仆街 岩岩更新完之後就彈game

我都裝過, 最初都覺得好過癮, 但最後頂唔順DEL 左
一來冇可能渣得快, 慢線啲私家車會冇啦啦打燈就即刻CUT 你線, 想剎車都剎唔遲
二來喺單程路遇著啲慢車頂住哂, 冇可能越線爬頭, 因為對面線啲車連綿不斷, 被逼要慢慢碌車, 最後遲哂大到
最撚ON 9 既係有意外塞車時, 要無了期咁等, 都唔知要等到幾時

想問點set個gps去其他位
STEAM又有特價
有無搞錯

我都等緊法國dlc
有冇人講下promod內容有咩
利申新手
有無人有玩train?
新DLC試車

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞