【油渣撈飯】American暨Euro Truck Simulator 2 #28

318 回覆
9 Like 0 Dislike

G27停產左,如果維修佢唔會同你整 佢會話欠件因為停產
利申 受害者

咁巴打宜家用咩 有冇好推介
照你咁講g29係不久嘅將來咪同一命運

我大概3年前買左g27用到依家 去到壞左棍波 見未過保養就想拎去整 點知就話停產欠件 然後我自己去左買g29支獨立棍波 插落27到玩到 解決到問題
G29 or g920啦 出左年零兩年應該冇咁快停產掛 不過g920新啲

咁巴打覺得邊款抵玩d
新手一開始唔想買太貴
同埋你多數邊到買
Thx

g920係咪香港冇得賣?見官網冇

G29 for PS4
G920 for XB1

買都買G29啦

g29唔支援win10

呢個真係唔知
仲用緊G27

我大概3年前買左g27用到依家 去到壞左棍波 見未過保養就想拎去整 點知就話停產欠件 然後我自己去左買g29支獨立棍波 插落27到玩到 解決到問題
G29 or g920啦 出左年零兩年應該冇咁快停產掛 不過g920新啲

咁巴打覺得邊款抵玩d
新手一開始唔想買太貴
同埋你多數邊到買
Thx

G29 for PS4

買都買G29啦

g29唔支援win10

呢個真係唔知
仲用緊G27

啱啱查先知
http://gaming.logitech.com/zh-hk/product/g29-driving-force
新手想問下買gaming wheel
Logitech g27仲抵唔抵屌
仲有冇d性價比好嘅推介下
有steam ac準備做送貨佬

G27停產左,如果維修佢唔會同你整 佢會話欠件因為停產
利申 受害者

咁巴打覺得邊款抵玩d
新手一開始唔想買太貴
同埋你多數邊到買
Thx

G29 for PS4

買都買G29啦

g29唔支援win10

Win10 用緊G29 表示冇問題
雜相一堆
巴打們覺得 g29 全新 水貨 賣2300 屌唔屌得過
Dcfever 見到
雜相一堆

有咩mod
雜相一堆

有咩mod

個塞車mod係邊個
上兩頁巴打po嗰個一用就彈
雜相一堆

有咩mod

個塞車mod係邊個
上兩頁巴打po嗰個一用就彈

其實唔係咩塞車mod
係用db traffic改下啲參數
佢唔係你想要果種塞車 亦都無可能做到
雜相一堆

有咩mod

Realistic raineeflection&low visible rainstrip 1.26
Fael environment
Promod
Ai realistic light rockeropasiempre
Improved weather reloaded
Dp realisitic traffic
Scandinavia road texture
Sound fix pack
Jazzcat ai traffic bus truck brazilian
Asphalt 8 traffic
Realistic flare
仲有無個一齊用既online profile
好撚憎D仆街
單線爬頭 唔撚望對面有無車 唔打超車燈
D歐洲佬 開咪鬧鳩你又唔知佢講乜春
好撚憎D仆街

係遊戲世界好多都冇品 習慣就好
今日想玩 香港伺服關左 \
多到啲人去整片
https://www.youtube.com/watch?v=JnjJxJppd_w
小小玩家路過留名。

唔知點解single play一開mod就彈game……搞到multiplay都冇得玩mod
好撚憎D仆街

多到啲人去整片
https://www.youtube.com/watch?v=JnjJxJppd_w

勁憎呢啲人
趕住去投胎咁款
Between有香港服㗎咩?
玩MP而家邊段路係最多人
而家過海都冇得塞車咁既
係咪依家有私家車買
好耐無玩唔知
係咪依家有私家車買
好耐無玩唔知

自膠 無睇上面
係咪依家有私家車買
好耐無玩唔知

私家車係要裝MOD 先有㗎
好撚憎D仆街

多到啲人去整片

勁憎呢啲人
趕住去投胎咁款
Between有香港服㗎咩?

香港有 不過唔係日日閞 都會有幾十人入去
小小玩家路過留名。

唔知點解single play一開mod就彈game……搞到multiplay都冇得玩mod

MOD之間可能有相撞 導致彈game
試下閂咗最近裝嘅MOD 睇下入唔到到game
半新手LM
用車富豪FH16 540 I shift
有冇人玩開Euro2 ser
雜相一堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞