【油渣撈飯】American暨Euro Truck Simulator 2 #28

318 回覆
9 Like 0 Dislike
用個新12+2 speed,但係G27個SHIFTER最多只可以上到6波,可以點算..
用個新12+2 speed,但係G27個SHIFTER最多只可以上到6波,可以點算..

咁要轉第2個模式
但就唔會用晒6個波棍位
想問點解玩nultiplayer嗰陣
明明入eu server 2
係game入面untick左speed limit
載貨嗰陣仲限我最快行90km/h嘅?

一係就網上貨

一係就成個server 有限速

一係就網上貨

一係就成個server 有限速

thx
有冇巴打行STOCKHOLM條路會冇啦啦趺左落街 係咁扣

試過

試過

新promod 玩左幾次都唔知邊度跌落街

搞到我game都冇開
想問同你地上網玩mp有咩dlc要買?

試過

新promod 玩左幾次都唔知邊度跌落街

搞到我game都冇開

試過 之後冇用到promod了
我玩暫時又唔覺promods 有問題

呀 係1.25 version 個陣法國西南部有D收費站無response
但應該比升1.27時加入AUTOTOLL修復左

btw 法國境內點解有咁多收費站

呀 係1.25 version 個陣法國西南部有D收費站無response
但應該比升1.27時加入AUTOTOLL修復左

btw 法國境內點解有咁多收費站

屌我法國dlc所有收費站都過唔到 有無人知做乜撚
用緊2.16 promod game最update
香港ser MP 咁少人

所以我通常玩歐洲ser
有性趣買個skrs套落個g27棍到玩貨櫃車真實shifting

所以我通常玩歐洲ser

好奇怪,連hk ser會lag
相反去Euro ser 就無事
有性趣買個skrs套落個g27棍到玩貨櫃車真實shifting

有諗過,但一個買太貴

有諗過,但一個買太貴

700幾港幣 唔包運費同g27本身支棍
其實Retard 幾時用最好?
想問呢其實係咪得logitech軚盤好用 睇價好貴買唔落手

香港地好似淨見過logitech 同埋 thrustmaster
p.s見識少 唔好屌咁大力

香港地好似淨見過logitech 同埋 thrustmaster
p.s見識少 唔好屌咁大力

Logitech都覺得貴
基本上已經係最平民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞