【油渣撈飯】American暨Euro Truck Simulator 2 #28

318 回覆
9 Like 0 Dislike
新手
想問係咪冇得再聽香港啲電台
用google翻黎啲舊方法聽唔到
特價終於掃晒三個地圖dlc

今晚有冇夜車團

今晚有冇夜車團

法國未捨得買

今晚有冇夜車團

法國未捨得買

單買好貴
新手steam特價入手
隻game係用鍵盤扭鈦同望鏡?

今晚有冇夜車團

法國未捨得買

上個月正價買左法國dlc
前日sale 入手埋其餘2個dlc
入埋RC 等開團
我想問咁多位用軚盤定鍵盤玩架?如果玩軚盤有冇推介?禽晚剛剛投身貨運業
現實揸唔夠咩
現實揸唔夠咩

60噸...
320匹 極速唔過60km/h

笑左 慢慢渣啦你 量力而為丫嘛
路過用開540hp 歐六閔平時拖22噸貨都上唔到120kmh+

60噸...

路過用開540hp 歐六閔平時拖22噸貨都上唔到120kmh+

有冇人今晚玩
今日買左! 竟然唔記得自己喺2013 年玩過
而家完全唔識玩, 唔記得點迫車

自膠, 唔記得點泊車
新手想問下買gaming wheel
Logitech g27仲抵唔抵屌
仲有冇d性價比好嘅推介下
有steam ac準備做送貨佬

G27停產左,如果維修佢唔會同你整 佢會話欠件因為停產
利申 受害者

自膠, 唔記得點泊車

向後望 扭左個櫃會向左行 扭右就向右

自膠, 唔記得點泊車

向後望 扭左個櫃會向左行 扭右就向右

最緊要慢扭 本身唔踩油都有動力
睇兩邊鏡都夠 倒後個陣邊一邊望唔到櫃就扭另一邊去扭返直隻櫃同架車
全部safe park

利申 受害者

咁巴打宜家用咩 有冇好推介
照你咁講g29係不久嘅將來咪同一命運

60噸...

無5000/9999/100萬匹 都學人玩60噸
我想問咁多位用軚盤定鍵盤玩架?如果玩軚盤有冇推介?禽晚剛剛投身貨運業

軑盤正好多
懶得裝上去嘅話就滑鼠+鍵盤

利申 受害者

咁巴打宜家用咩 有冇好推介
照你咁講g29係不久嘅將來咪同一命運

我大概3年前買左g27用到依家 去到壞左棍波 見未過保養就想拎去整 點知就話停產欠件 然後我自己去左買g29支獨立棍波 插落27到玩到 解決到問題
G29 or g920啦 出左年零兩年應該冇咁快停產掛 不過g920新啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞