中國新操作系統UOS 預取代Windows

603 回覆
846 Like 33 Dislike
但macos真係好用過Windows
google doc其實已經兼容得好好
曬氣
正宗搞死自己
linux咪又係美國野,不過唔駛錢啫
anbox玩到手機版
但我冇錢買mac
diu 中國用中文起個programming language出黎再用仍寫app寫os就真係超
英趕美
如果(甲 == 正確){
     於(乙=零;乙<10;乙++){
           列印("你好,世界")          
     }
}

到時即刻返大陸讀computer science master用中文寫program真係諗起都興奮
INSTALL GENTOO
呢D野一年都唔知出幾鬼多啦,其實將個Linux deface,改左D介面又話自已野,咁巴膠閉唔Q好用Linux 個Kennel 呀麻,又走出黎騙錢,有無聽過紅橋 LInux? Same deal... Silent Gas

呢D咁野一年出廿個都得啦,大陸政府D錢真易呃
呢o的新聞用黎呃o的唔識電腦o既廢老就得
抄都唔算,係用Linux改出嚟
得中國人會用
上年又講阿里os
可能優先俾澳門公共機構部門安裝
民間一定照用WIN, 分分鐘政府UOS都係WINE行返 windows software
Copy 一個Linux distro 改個名就話自己嘅
我都得啦
Linux
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞