尋晚同的士撞咗車

308 回覆
14 Like 146 Dislike
btw 原片你就唔好post 上嚟喇
以防真係要見官時比對面賴你影響司法公平
明白,唔該哂你巴打
不過你唔係渣大車就唔使偷咁多位啦
除咗的士狗
啲26或者路權撚都好鐘意見有少少位就死攝爛攝
早啲收慢架車慢慢扭入去就夠哂位
除非個入口真係好撚窄啫
佢真係偷到離左邊壆差唔多兩米
如果有26攝 撞冧咗條友 點都中老不
撞26同行人基本上點都會係46老不
就算係對家on99亂行亂攝都係46錯
收到巴打,嚟緊揸車會留意返同埋改返啲壞習慣
總之小心啲啦
好彩今次係撞到dc9,你先唔會輸
如果撞到電單車,你就奶嘢
同你講都曬氣,樓主鐘意預多啲位拗入去有咩錯?錯咪錯在隻dc9同你呢啲人貪快諗住攝過去囉
打橫黎講?
樓主咪預左有盲毛打埋燈囉,洗唔洗下次部車打左死火燈停係路中間,再放埋雪糕筒跟住同後面架dc9 講我而家要轉左入停車場呀?
話明盲毛仲會唔會睇你打咩燈
而家成件事咪就係樓主打咗左燈都俾dc9撞咗左邊門呀

咁你又講吓點樣做先唔會俾隻dc9 撞到左邊囉
Dc9一向鍾意死沖 可避則避啦
香港人揸車啲脾氣好撚on9
講條撚咩講
成件事樓主錯係邊?
拎尾入黎講仲以為自己好叻
唔講邊個錯先,你本身渣車D安全意識都幾屎, 架的士跟你後面咁耐擺明想爬頭, 你重向右比位佢sip上黎, 重要唔知唔望鏡, 小小P牌可笑可笑
112525, 下?
睇片應該的士狗錯,見你打左燈仲zip左邊,但樓主應該唔使偷位都入到個停車場
砍掉重練啦⋯⋯當條路係自己咁
1. 其實我想樓主講多少少「前後車」定義,差幾多車位
2. 到底入左線未?定係你未完成入線,格硬想左轉導致的士煞唔切撞到你架車
其實睇完片都好撚明顯的士9錯曬。單線,樓主前車,仲要打曬燈。話樓主錯個d其實有冇車牌?
睇咗片
叫的士狗磅水啦
佢後撞前,一定錯啦
你和解,佢就唔使做,加上你P牌,所以水9你
dc9 是不可放過的
你自己望下樓下啦,唔係得我一個講㗎

你咪又講下你點解會覺得樓主明知道自己要轉左,但留低咗左邊成個車位俾dc9 攝埋係冇錯?樓主係㗎私家車咋,唔係大車

唔係我叻,係你渣啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞