尋晚同的士撞咗車

308 回覆
14 Like 146 Dislike
左線有死車,騎着條中線有咩問題
完全同意。所以樓主唔好開2千咁斯文
你有冇睇我回覆架... #262
追到live等睇樓主點樣斬尻個dc9一頸血
其實真係唔撚會輸,單線你仲要有打燈,去到睇車場位你收慢打燈佢都應該即時要收一收油啦,無不突止仲要衝上黎!d佢lm la, 我唔撚信咁都會輸,擔定有錢剩啦,上到去差館,popo會盡量約晒兩個架啦,到時popo都唔想搞,你提出你要幾多錢,跟著佢睇完片知道的士狗衰硬佢都會同佢解釋下問佢和唔和解,落左簿就乜撚都無。
二千蚊唔撚掂下話,睇唔到你有幾傷,但市區搞拉番直再噴油,一幅都三叉野啦下話!你果度得一幅?
佢後車錯撚硬wo咪比dc9拋到
報警,記得keep車cam片及copy俾交通犬

如果係單程行車線,無論條線幾闊,後車撞你既話,佢衰硬,你等收錢

有報警(即時或24小時內),可以去急症室睇下醫生,拎埋車手獎。

車手獎係萬一你輸,賠錢俾對家時自己俾小啲,嬴左對家拎到保險後俾返正苦。
樓主,他日到你真係唔小心,對方唔會好似你咁仁慈

而家呢個的士佬仲要咁撚串,你唔教訓下佢等於縱容呢啲仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞