尋晚同的士撞咗車

308 回覆
14 Like 146 Dislike
有d停車場個閘口泊卡位太近路口
唔偷位去到閘口架車都未回返直,要開門先泊到卡
p 牌要偷多d 位嘛
私家車偷少少,扭右4份1圈軚即回乜都夠啦。

樓主偷位偷到渣拖頭咁,左邊夠一架車過,唔係話幫dc狗,但樓主咁樣渣車好有問題
講咁多,即係後車撞前車囉
雖然dc9衰晒
但樓主唔講自己新牌嘅話我仲以為佢係賽車手
慣咗Out in out
咁耐都無人叫樓主攪攪個cam佢
所以咪要養成良好駕駛習慣囉
得,你咁講蹆尾入都得啦
唔係條路預咗俾人爬頭,係你要預隨時會有啲盲毛衝出嚟俾你撞
DC狗錯硬 但純粹因為變左單線行車
樓主呢種係引人撞鳩佢冇分別
佢的所謂偷位 冇人會覺得佢係想入停車場
你揸A380要偷位入停車場?
dc9 錯

bet, 下次咪L偷咁又位
唔偷位 慢慢轉左乜事都冇
唔洗睇啦DC9輸晒
我之前有個同事試過同你一模一樣情況
不過佢係揸巴士埋站
隻DC9一黎就話我同事錯,要佢賠1雞
佢即刻話chok親條頸報警,隻DC9笠水想和解
最後緊係睬佢都戇鳩
偷偷偷偷你老母位咩
單線爬頭已經輸晒啦,
的士佬見人p牌就揸得咁撚狼
叫佢去拎車手獎囉
行車線得一條 的士錯

行車線有兩條 你錯

結論:你幅圖同你講既又唔同撚知咩 樓豬考左幾多次車先考到
理得佢夠唔夠過, 單線就係單線架啦, 你同佢講, 唔通單線夠闊你又可以逆線行咩
咁都要上嚟問, 你個牌買返嚟?
巴打你好,因為事發時似乎冇人留意到個度係單線,連啲黑警都係,黑警仲同我講就算同佢講數都係我四的士佬六,叫我諗下和解就算,所以先上嚟問問
你咁樣少少野撞花黑警一定叫你和解
因為和解佢地唔使開file 做野
的士狗就算佢逆線撞鳩你都一樣會屌鳩你錯

你行正線佢由你左邊攝上嚟無論點講都係佢錯撚哂
而家撞完你有無覺得自己有頸痛腰痛去睇醫生未?
就算無事都check 下部車返廠噴油換門要幾錢

直接同隻的士狗攞返三五萬整車
佢唔肯就話有咩留返同個官講等個官判
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞