尋晚同的士撞咗車

308 回覆
14 Like 146 Dislike
撞撚左冇報交通
睇完片就贏鳩硬,你私了就柒硬
睇完片樓主你贏曬,唔好比dc9大到
賠個數唔滿意都唔好同佢和解,dc9只係恰你唔識野想大返你轉頭
我平時好少回應人,但我見你咁激動先講多少少
有時啲野你寧願岩之後炒車定係自己醒少少然後無事發生?
唔好下下一黎就屌左先,睇下人地理據係邊度
我無話的士佬係岩
的士佬搵食車既駕駛態度你知我知單眼佬都知,唔通同佢一般見識咩
定係避之側吉?
我話樓主有責任只係想佢下次醒少少,無話到佢係錯
https://lihkg.com/thread/1163979
this?
似曾相識嘅感覺
雖然你渣得幾柒下,但睇片應該唔會輸。利伸有6號牌
你真心戇鳩架喎

話佢有責任但無話佢錯?
如果樓主真係聽你鳩up以為自己有責任
去賠錢比dc9真係多得你呢街"9up就真係無責任"既仆街唔少

想人醒少少? 好心你乜柒都唔識就唔好出來扮老屎忽亂鳩老點人啦
十幾年牌? 分分鐘連車都未揸過 定話自己dc9扮教路呀? 撚樣
樓主可以準備收錢
的士狗唔比既話建議去醫院CHECK 吓好D
陣間的士佬發起爛上嚟,話撞親條頸,三個月開唔到工,要你賠就仆街喇
入左單線先轉左 咁都屌佢偷位多? 姐係條路闊又要入樓主數
樓主就算渣得衰同唔夠醒 唔等於係依單野法律上面佢有責任
何況佢只係個p牌 你想佢點醒法丫 上面blame the victim做乜鳩
係香港揸車,一定唔可以對dc9心軟。
巴打 你柒左就認啦, 唔覺樓主有咩責任

如果樓主打埋左燈偷位完全冇問題
我冇睇錯應該係告士打道準備轉入伊利沙伯大廈停車場
2收1線 的士佬咁撚樣sip出黎 擺明係佢問題
唔好比啲的士佬大撚到 成班都係陷家產

樓主放心唔洗理其他人 佢地分分鐘車都未渣過

利申: 渣左5年車
單線爬頭 樓主贏曬
請問呢位ching係咪喺朗豪坊撞到的士?
補多句 樓主偷位係偷得比較多
但係唔係錯
P牌仔技術唔熟 車大細又未必熟 偷多小小可以體諒
如果唔係貼過P牌做乜9 打埋左燈 的士狗都sip
擺明比人頂住唔耐煩想sip出去
真心覺得樓主揸得衰,根本唔洗靠咁右。
不過果度又無線,的士輸硬
其實我既意思就係咁,不過係度都要講句sorry, 可能會令人誤會我既意思係話樓主錯多過的士佬
畫埋你架車既方向睇睇
唉睇到就覺得頸痛
咁撞法入院睇下穩陣
樓主去車行善訂買新車未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞