尋晚同的士撞咗車

308 回覆
14 Like 146 Dislike
dc9自己on9啦,見p牌在前都揸到咁狼死
P牌預多啲位比自己有咩錯?你真係搞撚笑?人多講就岩?警甴藍屍都話示威者錯,咁等於示威者錯?
仲要拎尾入黎講都當自己正確?你都係個啲用腳推開人個啲仆街?
二收一好似唔計箭咀,前車優先。
dc9瀨硬野
你好人就同佢私了,
想攪大就落案告佢
記得claim埋呢段時間冇車用既額外洗費(etc.租車錢)
如果身體有事另外告多一獲
你唔明就問得好啲,而家俾隻DC9 撞埋嚟咪錯囉,你唔俾咁多位佢點攝埋去呀?冇位佢就自然乖乖地跟喺後面,就算係撞都撞尾而唔係左門啦

蹆尾入有咩錯,大把車場都係要蹆尾入,你唔知就出多啲街,去見識下

我好懷疑你有冇牌,定係入去機鋪玩過2鋪頭D灣岸就當自己係車神

BTW,你個比喻錯撚哂,而家示威者/抗爭者多過警甴藍屍
和解算啦.未必嬴硬
大把車場尾入,講出黎聽下
我都想知邊個場有閘口要尾入
前車靠左就要攝你考牌阿sir咁教你?
仲有你真係on9架喎,比人撞原來係比人撞個個錯,學撚埋哂啲死警啲野?
唔撚出街咪唔會中胡椒噴霧囉
我個比喻錯係邊?樓主放左條片上黎仲有邊個話樓主錯?得你呢幾隻on9死都要話咬撚住樓主錯
樓主點都唔算錯
不過真係柒得好緊要

同埋而家仲有一點未定
就係樓主話自己有打左燈
如果一個唔好彩 打錯燈 係打咗右燈/死火燈嘅話
樓主 老不等緊你
樓主無錯,乜原因都好,dc 9 唔應該單線左面爬頭
樓主偷禁多位轉左係咪慣左唔太收油就90度扭入停車場
唔好被dc 9 兇到賠錢
有車cam 就得,的士狗仆硬街
可以claim 返條撚樣
P牌好心就醒少少,係咪貪時間多想重練
如果你地相撞位置係併線後,咁就構成單線情況下佢後車撞你前車,佢死左9成,有冇現場相睇睇
明估前車係p 就醒少少
係呀 我都係p 但真係見好多司機見到我係會醒水好多 唔比壓力我 唔會推我 因為我係p 癲係上黎我都唔知自己做咩

收油 放慢等三四秒就唔洗撞啦 「架的士」
blame the victim 你都算極致
我冇講過有/冇閘口,同埋而家前車係靠右轉左,佢靠撚咗左啲就唔會俾dc9撞到左邊門,唔撚該你睇清睇楚人哋打咗啲乜先回啦,on9,我係話樓主唔預成個車位就唔會俾dc9攝呀,柒頭

交通意外唔一定係俾人撞就等於無錯,on9仔,如果你衝燈俾人撞係邊撚個唔啱呀,答啦柒頭

仲有,有片唔一定啱,我都一直講緊,二合一嗰陣明知幾米後就轉左樓主做攞中間做乜?我係話佢呢樣嘢做得唔啱而導致到發生呢次意外

如果你覺得佢咁樣係做得啱&唔需要負責任嘅話,你可以唔使再回,同你討論真係嘥時間
on9 的士佬都識講,以為你轉右,咁係佢自己判斷錯誤+跟車太貼
揸開車去到2合1 都會安全情況下靠中間,就係唔想俾d 西人攝上黎,樓主有成個車位俾人攝係7,等官判
恰鳩你p牌搏派彩,撚佢一排先,賠$500講下數先,玩到咁上下先上庭見,問停車場拎cctv
如果真係上庭既話最好快d揾連仔del post
前車又唔係死車,dc9單線爬頭撞到人就抵撚死啦
雖然係巴打岩, 但轉彎轉線緊記要望鏡呀
的士佬見你打左燈都唔收油想超車 應該佢輸
睇左片

的士錯 後車撞前車
邊個cut咪邊個錯囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞