尋晚同的士撞咗車

308 回覆
14 Like 146 Dislike
屌你地老尾係咁話樓主偷位
正常單線行車 架車係中間有咩問題?
你地唔好比偷位overwhelm佐個腦先啦
的士99%錯
單程線邊有分偷唔偷位
只有一部車可以行
後車撞前車 100% 後車錯
1% 就只係前車係p 牌輸經驗
咪傻啦
樓主果度喺闊少少嘅單線
鐘意嘅話左右左右揸都得呀
要熱呔
單線爬頭輸鳩硬
單線根本唔可以扒頭喇
要打dc9實輸撚硬
樓主 Sure win la
單線應該無論如何都唔應該爬頭啦下話
睇完片
樓主成功陰到DC9
有冇頸痛?
的士輸鳩硬
就算佢話睇唔到你打燈都輸,因為跟車太貼

樓主你張圖畫到自己係爬頭轉彎
你仲要打左左燈
dc佬都照爬
係,俾圖嘅第一錯覺呃左
但我覺得5050,因為樓主偷位太大
你究竟有冇牌呀?屌
我單線你理撚得我靠哂左定右,你單線爬頭同個官講囉屌
樓主最多咪唔熟路面經驗,點會錯?
樓主鐘意靠哂右再扭左都冇問題啦,條路預左人爬頭架咩?
你有冇牌就真,咁樣轉彎一早肥撚左啦
你咁講,日常駕駛有好多嘢都肥架啦
你係要講考牌嘅話
單線爬頭
從左方爬頭
隻DC9俾人踩停埋添呀
Sir 乜春
黑警就黑警

張圖真係好誤導
其實我唔明點解咁多人屌樓主偷位喎
呢條單線就一定唔可以爬頭啦,樓主打左燈,唔係右燈唔係死火燈,點睇都唔似靠右邊停車啦
再上樓主p牌,話唔埋係驚經驗唔夠,偷多啲入停車場驚hi花
簡單啲講就係的士佬見前車慢同p牌,一下比油想爬頭啦
香港人渣車慢少少都比人咇,再唔係就硬cut爬頭
私士佬輸硬,你可以諗下收幾多錢先放過佢
坦白講,你都好大責任
第一,你偷位偷咁多根本無必要,做得戇鳩
第二,就算你偷位偷咁多,轉之前都要留意下後面有冇車上緊黎,好似個的士佬咁,來勢兇兇咁,十個有九個職業司機都係咁,所以點解學車會叫你成日留意倒後鏡
的士佬錯
樓主可以收錢
你都戇鳩既
單線 前車 打晒左燈
咁都好大責任? 樓主偷幾多位都無責任啦
CLS 你到底有無車牌架.......
坦白講,你都好大責任
第一,你偷位偷咁多根本無必要,做得戇鳩
第二,就算你偷位偷咁多,轉之前都要留意下後面有冇車上緊黎,好似個的士佬咁,來勢兇兇咁,十個有九個職業司機都係咁,所以點解學車會叫你成日留意倒後鏡

有陣時啲野唔係講岩同錯,最好就自己醒少少咪無事發生
有陣時戇鳩起上黎,紅燈停車後面都可以隊埋黎
又唔係玩緊頭D,你又唔係大貨車,都唔知你攞到咁盡做乜
十幾年牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞