英國可能會宣布廢除中英聯合聲明

665 回覆
1910 Like 92 Dislike
咪係囉 好似我哋講下人哋就會照跟咁
個個都唔睇內文
人哋做嘅時候又咩都話無用
但又唔會比啲佢覺得有用嘅提議出嚟
咁你就收嗲啦 緊急關頭重私怨
咁你就收嗲啦 緊急關頭重私怨
咁你個標題係咩事??你純粹做標題黨定真係咁唸
不如英領集會
咁係自殺 唔係攬炒 自己on9花式自殺 國際唔會有人制裁中共
絕對支持

嗰班5毛出嚟唱淡唔使理佢哋,話佢哋五毛因為佢哋係有破壞無建設,乜嘢叫兄弟爬山啊?你唔去你咪唔撚好去囉,人哋話要去覺得有用嘅兄弟自然會出現使撚你去唱淡呀?

咁多個月以來,大家仲未認識乜嘢叫做蝴蝶效應?

你會知道一個動作之後可以牽連到幾多野出嚟?
有方法就要試,叫人唔好兄弟爬山嗰啲就係鬼 ,我話嘅

屌你老母睇到火都嚟埋冚家剷,一於支持樓主行動!
好欣賞樓主,宜家無論機會幾渺茫都要試,總之諗到乜都試下做,幾個月前大部分人都話我地冇可能有結果,但今日我地都已經做到好多,唔向前行就一定唔會去到任何地方

唔做就乜冇機會,所以就算唔認同都唔洗潑冷水,你諗到其他辦法咪各自做囉

相反更加應該支持樓主,大家都有共同目標,樓主天寒地凍肯企出黎做野好難得
咪理班吹風向架啦,大家都知連登背後一定有班人操控風向,支持樓主支持手足!應該啱嘅大家就去做啦
我冇話冇用喎 最起碼過左英國過左人權法同宣告中國破壞左中英聯合聲明先 而唔係直接廢除左佢 所以我咪反對你呢個唸法囉
p
知唔知咩叫標題黨?
係內容同標題完全無關
有冇見到標題寫可能
你入到嚟又有冇睇過內文?
d留言黎黎去去都係果幾個人 仲要係copy&paste

支持手足
要手足天寒地凍留守喺條街度
就已經好唔人道

可唔可以好好哋搞幾次集會
取代通宵留守?
5毛好怕? 會有人屌手足做野既咩
次次都係咁講, 但次次都仲係"廢除"而唔改
就算bno平權
而家都係講緊英國佬就算要都剩係要83年之前嗰啲人咋
83打後至97就算出世紙有皇冠頭有bno
但老豆老母咩都冇既
就算係英屬香港出世都係condom黎咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞