英國可能會宣布廢除中英聯合聲明

665 回覆
1910 Like 92 Dislike
我哋有個Idea啊你又喺度屌,行撚開啦

覺得有用嗰啲係咪走去做囉,你唔去咪唔撚好去囉,兄弟爬山啊屌你老母臭閪
美國點會殖民香港 咪玩
其他話支持廢除既人係咪冇撚腦 唸下當初美國人權法點過 人地就係要確保中英聯合聲明嚴格執行 辛辛苦苦先過到 你依家毀左佢人地攞咩藉口幫香港
所有方法都要試,講完,你覺得冇用就唔好出,覺得有用嗰啲會出
幫手fing多啲米字旗香港旗啦
講得冇錯
我支持英國戰線 但絕對反對話要廢除 最多話中國唔守約 我地依家打既國際戰線都係建基於中英聯合聲明先說服到其他國家搞制裁 你依家就拆左佢咪累曬隊友 唔唸自己都唸下人地咁辛苦打條戰線黎做乜
脫歐都未搞掂 邊會搞咁多野?
絕對認同
自膠 中華民國
無錯
你覺得冇希望咪唔撚好去囉,實會有人去,大家知唔知有樣嘢叫做蝴蝶效應啊白癡仔
應該唔關事 因為我相信大部份人都未去過
支持樓主,兄弟爬山。有冇用都好都支持你。
其實大家係咪無睇內文,我哋話廢除就廢除咩

內文係話

之後英國政府點回應我哋控制唔到。究竟會通過bno平權?宣佈廢除中英聯合聲明?英國版人權法案?我哋唔知
廢除咗,南北京條約咪恢復囉
成鳩日屌英國無撚用
你哋有冇真真正正搵英國入先
二百萬人遊行,勇武擋子彈
國際剩係睇到香港人
日日對住中共政權講五大訴求
咁香港人鐘意繼續中共管治嘅
咁英國點解要幫香港人
六個月,呢個極權不繼破壞中英聯合聲明
一國兩制,基本法
而香港人唔係同國際講中共點破壞
俾壓力英國正視
而係日日求一個搶走你嘢嘅極權政府
命令?認真你老幾啊 而且就算英國依家欠左你 你咪又係跪求人地俾你BNO平權
手足,辛苦你地,天寒地凍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞