英國可能會宣布廢除中英聯合聲明

665 回覆
1910 Like 92 Dislike
英領集會原因請廣傳

係唔係覺得無方法告警察好絕望?
係唔係覺得香港無出路?
係唔係對香港政府對香港人訴求冷處理感到無助?

我哋要留守到十三號嘅原因
係因為英國大選就係個日完結
係英國嘅戰友同英國某個政黨有協議
如果呢段期間英國領事館前坐滿人,大選後就會回應香港人道危機以及中國違反中英聯合聲明等議題

要令英國政府見到人道危機
首先要大家到英國領事館求助

之後英國政府點回應我哋控制唔到。究竟會通過bno平權?宣佈廢除中英聯合聲明?英國版人權法案?我哋唔知

只肯定嘅係,英國係一個民主國家。只要有民意就會聽。大家一齊去英國領事館去表達你哋嘅民意。

咩都試下啦,一齊去英領留守啦!
英國係香港前宗主國,係可以最理直氣壯話中共違反中英聯合聲明嘅國家。

https://www.facebook.com/2267996923412983/posts/2389730097906331/

樓主都戇撚鳩
係都宣佈中國冇執行中英聯合聲明所以要推出跟進措施啦
點會話自己簽完嘅合約唔遵守要廢除
佢只會講運作良好
信美國佬都唔好信英國佬
英國佬出名有利益先做
我唔知樓主講得岩唔岩

但係我地既處境
所有方法都要試

其實我之前都好奇
點解每次去英領都咁小人?
咪撚屌手足啦
堅持先有希望呀
因為佢哋覺得英國唔會幫
其實之前美國都有好多人話美國唔會幫
咩都話無用所以咩都唔做最有用?
You never try you never know
唉,英國佬真心垃圾
如果以前係美國佬管,佢地一定唔會忍到香港變成咁
日落帝國

支持手足
不過冇任何期望

你哋都唔好預會有人嚟支援
因為英領個地勢太差 企得好辛苦
建議睇返英領集會重播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞