英國可能會宣布廢除中英聯合聲明

665 回覆
1910 Like 92 Dislike
又係呢啲叫英國廢除聲明嘅人…… 而家係支那唔履行承諾呀,點解要廢除??
其實搞過幾次集會
如果有心 就fing多啲米字旗香港旗
無嘜可能,除非中共主動攻打英國
打仗唔洗錢 唔洗死人 邊個咁得閒出兵香港
日落之國自身難保,唔好咁大期望
如果係美國人管就唔會回歸
應該新界續租多一百年
一講到英國就好多失敗主義者
明明英國係最有資格出聲個個國家
唔試過點知得唔得
反正輸咗都係咩都無,一試無妨
每個國家都係利益行頭㗎啦 仲傻更更以為有國家會因為可憐你所以幫你?美國之所以過人權法係因為不嬲都想搵機會搞鳩中國
態度正確

屌你老母又fake news
係就快,回歸英國

唔該幫幫手Like 下 iSunOne 黃色經濟圈支付工具
https://www.facebook.com/iSunOne
我支持英國戰線 但絕對反對話要廢除 最多話中國唔守約 我地依家打既國際戰線都係建基於中英聯合聲明先說服到其他國家搞制裁 你依家就拆左佢咪累曬隊友 唔唸自己都唸下人地咁辛苦打條戰線黎做乜
支持手足!加油
可以試試
又一個無睇內文嘅人

之後英國政府點回應我哋控制唔到。究竟會通過bno平權?宣佈廢除中英聯合聲明?英國版人權法案?我哋唔知
真,仲有日韓同部分歐盟成員國都開左口可以幫手整類似人權法法案,但都係冇乜人理簽又唔簽真係仲覺得而家香港有得揀擇咁喎
照做 做得幾多得幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞