英國可能會宣布廢除中英聯合聲明

665 回覆
1910 Like 92 Dislike
個賣港賊俾左幾多錢你
辛苦你地啦手足
天氣凍要著多啲衫食熱野啊
使鳩廢聲明
英國平撚緊權啦
如果終止聲明 呢一步一定會做

當然點做係英美決定,佢可能會改香港關係法
冇人知下一步會點,但唔終止聲明 一定等死
因為主權在中国手上

It is a gamble but we have no alternative
平你老母fco講咁咗唔會改 係咪你大撚過Fco
走咗個半再做野接走埋留底一半囉
賣你老母
不如話hkaa同云伯呃撚咗幾多白痴仔啦
Push
痴撚線 一廢除張約就各不相干
因為人哋毀約所以我要廢除張約
唔係應該搵方法懲罰毀約者咩
Push
好似掉轉左
英國佬係睇理據同合約做野
美國佬先係睇利益
如果英國佬睇利益點會放走香港
中國話聲明係歷史文件
所有支持香港既外國堅稱聲明有效

你同我講原來跟敵人既方向做係啱?

我淨係問你一樣
廢聲明,斷撚咗外國干預既主要理據
可以換咗咩番嚟?

你講乜撚主權
冇軍事配合只係打飛機
而英美為香港主動出軍既機會
係零
Exact7ly
你可以繼續FF大英廢國 佢地根本唔可能夠膽咁做
又叫人玩陣地
你條廢物係咪冇睇新聞?

【CUKC是甚麼】英國人權組織Hong Kong Watch在其社交網站Facebook專頁表示,BNO平權之路有新進展,皆因有報告指1982年或之前出生並曾擁有英國及殖民地公民(CUKC)身份的BNO持有人或可重獲居英權。咩係CUKC?點先符合擁有CUKC嘅資格?同BNO分別又喺邊?經濟一週話你知!

https://www.edigest.hk/article/129027/熱話/cukc-bno平權-居英權-bno續期/

訓醒未? 叫人唔好舉美國旗果位
辛苦了
廢左條約 老解 中聯辦 每日150 中共d國企會唔見晒?
係咪搞錯晒先後次序?
膠都費事畀
你覺得西班牙同而家嘅支國可以相提並論?

仲有而家英國政府個態度係連 BNO 居留權都唔想畀呀,有冇睇過Dominic Raab 講過啲乜

講真佢哋肯stop 華為已經好叻仔
你冇大英廢國 1945 年香港俾咗中華民國
冇大英廢國 你有香港住?有世界級機場金融中心?
你上連登都上唔撚到 要Vpn

話人廢 ? 讀下香港歷史先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞