[JPOP結他女]大原櫻子討論 (No.10)

795 回覆
10 Like 2 Dislike
「I am not I」concert 嘅紀念品將會於 1月30日開始在Fan Club 網頁 賣。‪
你地有Fans club
早知等多陣
都未必買得到。總之你買到心頭好就好。
新歌 Special Lover 作為Aviot耳機的Web CM曲
此曲櫻子有參與作曲作詞。感覺曲同編曲都同Let me go差唔多。

60秒廣告
https://youtu.be/WsP4kl3QlUw
用呢首做tie up 真好
開賣啦!可以去officials web site —》 goods 嗰度搵到。但要係Fan Club會員。
兩邊會員都買到
留名
咁快解禁
今日開始MTV Japan 中午時段每日播一次
未。仲有半個鐘開始有得買Hi-res
我冇會員呀
你地買唔買到呀?
買咗鬧鐘。開賣唔夠十分鍾就賣晒。
睇緊
櫻子好靚
除左開頭第一首好精神既Amazing
今次多返好多ballad song, (感覺仲比起2專更抒情)
Special Lover,(櫻子寫的英文歌風歌)
きらきらきら、(聽落好生物股長,比較長的歌曲,但聽落唔覺)
コントラスト(第一次呢種風格,硬係覺得有少少似華語曲)
Grape(好舒暢,曲都好豐富)
電話して(同樣好有張力)
一定耐聽過3專
今次果然兩個MV都有完整版!!!
希望keep住呢種做法
最近啲MV拍得好睇咗
你講嗰幾首我都好鍾意,另外 Reality Show 同 By your side 都好正! 完全係櫻子未試過嘅風格。
買到就好啦
岩岩係mora試聽左少少 首首都好正
初A隻dvd 勁正!
Contrast 同 by your side 嘅studio live 好正!
我未拎碟,兩首的影片都好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞