[JPOP結他女]大原櫻子討論 (No.10)

795 回覆
10 Like 2 Dislike
有冇人有興趣一齊買新碟嗎?
我會一隻在Tower record 買, 一隻在Amazon jp 買。
有興趣
我都想呢兩度
有興趣 x2
始終兩邊特典唔同
今次tower record 買有得睇online event
請留低你地想買邊個版本同喺屋間買。

請留意:
tower record 睇online release event 嗰個版本會貴幾百yen, 而且冇咗特典mini poster.
如買有特典版本,就冇得睇online event.
有興趣
有興趣 x2
始終兩邊特典唔同
今次tower record 買有得睇online event
請留低你地想買邊個版本同喺邊間買。

請留意:
1)tower record 睇online release event 嗰個版本會貴幾百yen, 而且冇咗特典mini poster.
Tower record 冇得運去國外,所以要用轉運服務,貴成千円。因為冇得扣消費稅加轉運費用。

2)Amazon jp 唔接受海外先行預約,即係要特典嘅話就要用轉運服務。
有興趣
有興趣 x2
始終兩邊特典唔同

請留意:
1)tower record 睇online release event 嗰個版本會貴幾百yen, 而且冇咗特典mini poster.
Tower record 冇得運去國外,所以要用轉運服務,貴成千円。因為冇得扣消費稅加轉運費用。

2)Amazon jp 唔接受海外先行預約,即係要特典嘅話就要用轉運服務。

3) 用HMV 可以寄海外,應該最平,成幾百円,而且應較快收貨。

Online release event 通常係做咩架?之前有冇試過?
通常唱幾新歌
之前未試過
以前係通常幾個城市搞release event同歌迷見面握下手咁
今次係防疫對策第一次online形式
對上大碟passion直情乜嘢宣傳活動都無
有興趣
有興趣 x2
始終兩邊特典唔同

請留意:
1)tower record 睇online release event 嗰個版本會貴500yen, 而且冇咗特典mini poster.

2)Amazon jp 唔接受海外先行預約,即係要特典嘅話就要用轉運服務。今次我應該唔喺Amazon 買。

3) 用HMV 可以寄海外,應該最平,平4百円,而且應較快收貨。

今個星期日我就落單,大家快決定啦

我自己會喺tower record買兩隻,一隻要特典,一隻要online event. 另外喺HMV買一隻。
想搭單 想問下係唔係限定盤ABC 送嘅特典都一樣?B 嗰個booklet 係小相集?
我打算tower record,一隻event,一隻特典, 初A初B各一
係咪應該集埋一齊落order?
初回A有DVD
初回B無DVD,但多左半BOOKLET八角形ジャケット仕様全36P
通常盤就咁得CD
我睇明啦,我指特典mini poster,見官網話有絵柄A-G,以為抽,姐係tower record 一定係A, hmv 一定B,但係A-G 又未有圖
係呀!
因為我未試過喺其他online store 買嘢。樂天因為要日本信用卡,所以我買唔到。其他如Tsutaya, Victor 等等我今晚試吓得唔得。
我都係要tower record,一隻event,一隻特典, 初A初B各一

一拳巴打你落實就pm 我比錢你啦🙏🏻唔該晒你
唔使咁快,等出咗碟之後在tenso集運時先知要幾錢。
落住訂先都要嘅原來係無pm功能😅巴打可以add 我tg @klsh0616
我之前做開都係唔使落訂㗎!
可能大家想睇埋A至G特典嘅sample先至做決定,咁我就等埋先落單啦!
我有JCB信用卡,樂天既話我可以幫手買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞