[JPOP結他女]大原櫻子討論 (No.10)

795 回覆
10 Like 2 Dislike
要靠佢自己試鏡啦。
而且冇後台又太正經,年年有肯訓身嘅青春新女,好多機會唔輪到佢。
岩岩17分鐘前左右日本有地震
好多地方震感強烈
櫻子未開post
東京ok, 但福島有6級震度,令人擔心。
星期一早上8:00香港時間,NHK教育台有櫻子一人戲劇「人魚姬」。今晚有手語版的製作特輯,有一點點櫻子唱歌嘅片段。聲音實在太好聽

https://drive.google.com/file/d/1rY40p-UojIVSM0rb-vdjCPO1bSDYfhtP/view?usp=drivesdk
想買咗演唱會門票之後再聽,不過我冇日本信用卡
之後做完可以上節目官網成集重溫
有無對邊樣野有興趣又使下錢?
我可以隨時幫手買
不過每次只限買一件,
送料 (税込) ¥352
即係每買一件野都要俾¥352
唔知點解咁on居
有無人睇過MY MAY 嘅MV, 係唔係又係影住櫻子嘅大頭MV?
另外想問下マイ フェイバリット ジュエル(初回限定盤B) 嘅DVD 內容係咩?

見到Caresell 有人放左好多櫻子嘅CD, 有少少衝動想買晒佢
My Way 無正式MV架,有一個演唱會剪輯片段,但只係用CD版對返口型
マイ フェイバリット ジュエル(初回限定盤B)
有3rd tour 全國live20分鐘花䋈,錄上咗唔同地方後場,飲飲食食、同最尾武道館第2場的蝦錄埸景
櫻子又出新Tiktok 片。10歲時嘅舞蹈片段,身高似乎同依家差唔多。
10歲之後無高過咁慘
好多內心戲做慣話劇果然唔同啲,有無下集?
應該無喇
入面D歌仔都好好聽,
櫻子真係一開口唱歌即刻現功架
扮魔女把聲完全認唔出係佢,勁!
扮王子把聲就唔多掂。
Startline youtube 用左一星期點擊就黎超過上首歌同埋kkbox 日語榜終於上到榜
今次點擊率都算有交代啦
後日嘅internet Sign會詳情。記得香港時間係下午一點開始啊!

【大原櫻子 インターネットサイン会】
■開催日時
2/20(土) 14:00~
※開始時間は目安となります。時間は前後する場合がございます。
※終了時間は未定です。

■視聴方法
〇視聴URL〇
https://youtu.be/2KVY-vuLN2w
點解今次新歌一個live都仲未有??
其實有一次youtube live
同埋日清Kizuna Ai的合作live都有唱過
Kizuna Ai的Live我錄低左
比想像中精彩好多,櫻子好多跳舞位同埋互動都好正
不過cap出來先7Gb,睇下大家有無興趣我再upload
我要上cdtv,music station 個d live
唔知佢之後會唔會上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞