[JPOP結他女]大原櫻子討論 (No.10)

795 回覆
10 Like 2 Dislike
件衫好惡搞
髮型都係其實係幾可愛,但唔係襯佢,佢面大呀🙈
收到
想問 To 係你個名嘅一部分?我驚日本人英文差,會寫咗 To To Klaus
唔係呀,咁就咁Klaus, thanks 🙏🏻
今次跳嘅舞太可愛有啲睇唔慣
宜家出期都面大,已經細唔返去以前小枝理子o個陣
想問可唔可以訂2隻唔同日子?
如果可以,想訂:
1)初A,初B各一
2)2/4,2/20
3)Frankie

Thx
可以
睇多幾次就慣😂因為太好笑,loop 左3 次
其實不嬲都面大,小枝理子有冬菇頭幫手遮住個人覺得マイ フェイバリット ジュエル MV 入面拎結他個髮型最好睇
最尾加個櫻子自創版本好正
有冇睇過呢個My Favourite Jewel 嘅限定版本?

https://drive.google.com/file/d/1wTnYm3SJ1CQBjNbtt-9ISI1g8rl4BlD4/view?usp=drivesdk
無呀,呢個版本仲正係碟嘅DVD 先有?
係俾買咗single實體碟嘅人,可以用一條link睇到。只限嗰幾日可以睇到,而且每人只可以睇5次。基本上係絕版MV,冇收錄喺任何碟。
好在有人錄低咗share上bilibili。而家好似冇埋。
V社單已落,其他鋪等多幾日睇吓有冇人加入。

因為同一張單,同一個日子,同一個版本唔可以有唔同嘅名,所以要分兩張單。運費1386yen 5張碟平分。

唔該晒
Thanks !!!
希望我地有人中A賞可以攞到簽名啦!
都有50個名額
Thanks
嗰陣就算買咗碟過一陣就已經無得睇,好易miss咗
https://twitter.com/staff_sakurako/status/1324939662381608962?s=21

呢單嘢好似冇咗件事
日清Power Station 官網嘅日程都冇

#キズナアイ & #大原櫻子

2021年2月14日(日)
コラボライブに出演!

HPにて随時情報がアップされます✨
ぜひチェックしてくださいね!
お楽しみに!

nissin-ps.com
一拳巴心水清
佢哋咁都得,使唔使提一提佢哋
日清官網之前都一直無提過櫻子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞