[JPOP結他女]大原櫻子討論 (No.10)

795 回覆
10 Like 2 Dislike
唔該晒呀見你得兩隻以為一隻係你,一隻係林田巴,你計完add 返我tg 比返訂你thanks

呢張又變靚返
好年輕
要練吓結他啦,一直進步不大。
同人比較o既話,
輸俾さくら,好過レオ
不過都好同意要練下唔好生疏左
啱啱睇返5th tour 2018, 果然係配音員個女櫻子把真聲好特別,成日唱唱下用真聲講嘢好搞笑首「踊ろう」之前就咁聽唔覺,但係演唱會就完全帶動到成個氣氛,好正同埋櫻子live唱功真係好好成日唱到死唔斷氣到仲有氣不過有時要斷句嗰啲位又好似拖長左啲
之前求其係youtube search, 原來係cut 左頭段所以先覺得cd 版好聽啲
聽返完整版真係5th tour live 個版本正啲
所以都幾期待來緊6th tour 有驚喜
不過無機會現場睇
呢幾年都應該難D喇
放心一定會出Bluray,
希望可以順利完成
出得成一定買,呢兩日追返佢啲演唱會,好睇過啲劇n倍佢都係賣聲好啲
真係年年有驚喜,2016 武道館首scope最尾個音好聽到癲
好勁架,當年我現場聽真係起曬雞皮
就咁聽都起晒雞皮現場聽應該仲正,睇片搵唔搵得返自己?
我個陣抽中去北海道睇,因為武道館場就唔到時間
當年武道館仲夠膽連開兩場
乜之前紅到要抽先有得去睇架
另一位林田家的櫻子
原來係改咗名
https://youtu.be/3E3ug1EuTrk

5分鐘左右開始,聽到STARTLINE半首歌。相當不錯👍
其實之前得一句chorus已經洗咗腦
開始係佢把聲唱嘅歌就鐘意了
我嗰陣抽中都係坐第20幾行,
之前人氣最旺嗰陣ig最癲一個post過20萬like
追返櫻子高登啲post, 原來林田巴同一拳巴已經係元祖級忠實Fans
睇返以前中短髮嘅櫻子最靚不過好多圖因為舊Twitter 關左都死晒link
你地特登飛過去睇好癲遲啲有機會嘅話一齊去睇啦
呢段舊片可能好多fans都未睇過,係カノジョ初出道時拍的。

https://drive.google.com/file/d/1CDgOMNPHyDTjiJACydd9NhFjFibnYtZj/view?usp=drivesdk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞