[JPOP結他女]大原櫻子討論 (No.10)

795 回覆
10 Like 2 Dislike

啱啱有無人有睇live整多士
要裝apps 睇? 賣🐷古力。
係呀,叫au pay , 要日本store 先裝到,我見Twitter 講就裝黎睇下,但我唔記得日本快一個鐘日本時間1830開始, 我香港時間1815 先入去睇
原來轉個store就睇到
我以為要係au客戶先睇得
係呀,仲要live 嗰陣一開個apps 就係主頁見到櫻子,不過我聽唔明日文聽左一陣無心機睇
睇完1st tour, 終於聽到cherry 後面原來係blossom, 之前唔明有咩意思
同埋發現原來隊band 由1st 到5th 都係同一隊,好羨慕隊band 可以幫櫻子演出呀
咁樣倒轉睇左5th 先再睇1st發覺......1st 已經唱得咁好,之後好難比人感覺到有大進步架
初出道時真係好驚艷,比起同年的其他初道歌手有壓台感,又唔會怯場
希望來緊可以再發亮
遲咗10分鐘都未開始
好似出啲問題
Instalive!!
器材出問題
終於開始
我好似中咗, Kenneth
勁!真係恭喜晒
原來真係公平抽獎
櫻子把聲好似怪怪哋
把聲有啲沙。
遲啲春天到又會花粉症
謝謝,希望下次我地又有人中
謝謝,下次到你

恭喜晒要好好收藏呢幅同櫻子嘅合照呀
另外抽中你嗰陣係播緊sign, 呢排都好鐘意聽呢首
呢把聲好cute 喎,覺得呢把先係佢平時嘅聲我睇演唱會嗰陣覺得好得意,估唔到平時講野係咁嘅聲,唱歌嗰陣咁有power, 反差好大
傑志巴你仲有一次機會20/2, 唔洗放棄
多謝,我都錄影咗。sign 嘅武道館版真係超正
武道館版的確靚聲

但我鍾意呢個版本多啲,把聲低沉啲好rock最鍾意中間嗰幾下炮烤聲,第一次覺得佢拎住支結他咁型不過我到宜家都未知呢個係邊個live 版

https://youtu.be/m4E1vRpYcGg

Btw, 理解完歌詞之後睇MV 版真係睇到喊所以最唔鍾意mv 版

https://youtu.be/1pUWMzsQx58
呢個係4th tour,好似係2017年秋天
緊接武道館之後,當年未出新大碟所以唔太多新歌
唔該晒林田巴
https://www.youtube.com/watch?v=ik3FDxejExQ
另外知唔知邊到有得睇返呢個LIVE?見佢右上角寫GO LIVE VOL 2
應該係EX THEATER PREMIUM LIVE SERIES GO LIVE VOL.2
你地會唔會有?
以為睇完TOUR 1ST - 5TH 會無野追,但原來仲有咁多隱藏版本LIVE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞