娛百狼人殺討論 (8)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
新世代綜藝咖都係得張立東好笑
不過好似唔少靚仔男藝人都上過狼人殺,表現都幾差。靚仔有腦真係佔少數
個人覺得毛弟呀哥王子,靚仔得嚟有腦
但係之後冇再上過
好彩冇當呢集係認真局睇
如果唔係一定睇撚到嘔血
都係嘅,只係咁岩諗起個幾個

但張立東我對佢印象真係麻麻。印象都係睇以前康熙得返黎,佢地個一期反而得個女嘅lulu係上到位,又的確有大將之風

大根張立東呢啲,成日覺得佢地學埋上個世紀啲梗,同小鐘個啲無分別,咁我不如睇返小鐘
可能畢竟係跟大前輩搵食
拜託你認真研究狼人殺怎麼玩好嗎
亂跳預言家還報狼金水
跟你同期的阿虎 大飛還比較會玩
你是該學學怎玩
在來上我們
會歡迎你的
lulu真係冇諗過會去到呢個位
當日同班友係康熙扮野,仲要扮d漢典扮過既人
仲要扮得差,俾人吊打
今日竟然同漢典平起平座,甚至超越左
絕對超越左啦,佢可以自己hold起一個聲林之王,呢個節目係呢一兩年應該都算台灣綜藝數一數二大檔。
相反我諗漢典應該都無咩機會可以自己擔到大旗。

btw離晒題自從康熙完左,真係到呢排睇狼人先叫做接觸返啲台灣演藝野
都完局左咁耐怕咩離題

漢典始終有上限,當日諗住佢離開康熙會上一層
唔使等,聽日又係原班人馬
漢典成日有尷尬feel
王子係玩得唔錯,可惜佢只有宣傳先會上娛百
要等佢下次有作品推出
就算講到明係低玩
觀眾都已經係好認真
Like 同 Dislike個比例嚇死人
的確係,係晒康熙吳宗憲身邊,想學知性又得,癲放又得,無厘頭綜藝梗又得
但都係咩學唔到,最慘其實佢做下把其實都唔算好識比反應
不過唔知點解佢又的確唔克人憎,所以仲生存到咁耐
不溫不火嘅感覺
但睇youtube下面又ok wor,都唔算好多人鬧
兩極化囉,但我係支持嗰邊
好彩飛住嚟睇見到10號個樣就唔開胃
娛百都醒目左,預先講到明係 低玩局
如果無講明,應該會超多人發砲

另外想講apple 係呢堆低玩黎講算係比較正常
雖然講野時個狼樣有少少明顯
高不成,低不就

原來出左決賽日seating plan
希望卜心鋒澤愷樂狼 09騎 查個毛女 小賴獵
應該好精彩

原來出左決賽日seating plan
希望卜心鋒澤偉晉狼 09騎 查個毛女 小賴獵 愷樂預
應該好精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞