娛百狼人殺討論 (8)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
8號正一on9仔 youtube 留言竟然冇乜人鬧佢

其中睇得多都知 凱樂做親狼9成都係死剩最後一隻

而佢每次死剩佢個表情都係好呆好凝重咁既表情!

屌你呀吳乜9
聽日熊跳無叫 仲好玩
好人定雪狼估唔到 只可以靠發言聽去盤
偉晉好可愛又搞笑
騎士撞隻6都唔知做乜撚379撞都好D丫
果個梁以辰第一日發言就已經爆撚晒,已經明知熊叫係旁邊有真狼,仲叫熊唔好出黎
偉晉果下話自己係狼真係其實未講呢句之前信左8成佢係真熊,一講完得返1成信佢
講真第一日梁嘅發言太爆
但我將佢嘅配置定咗做唔識玩所以問白痴問題
無將佢定狼
好靚仔
其實以辰最尾果次聊爆哂但又無人指出
已知10號小狼,1號真熊,又點會盤到去9號?
愷樂投9果下已經露哂狼面⋯⋯
冇計 8號條友暈到震
新手果堆黎
應該係佢一假跳就會演
上次悍跳熊之後個表情凝重到呢
先玩咗兩場熊
兩場都係鋒澤悍跳票走真熊好過癮
我以為個個都會信佢 點知連卜心都唔投俾佢
偉晉雖然冇零九 卜心嗰啲咁神 但都算高玩 又好笑又有效果 好鍾意睇佢
佢做狼人大低玩,但做好人唔算低玩,第二輪歸到37出黎(雖然跳民好白痴)

以辰連熊都想玩隱熊,第二輪仲要真心膠問有咩問題
真預可100%證明一個人身份,但熊左右對象證明力度都係得50/50。兩個人50/50,不及一個100%的力度

真預必需死,輪數增加,資訊增加。真熊,只要唔殺真熊左右,資訊不變。

第一輪預勁過熊,第二輪預開始吊打熊。
呢度唔屌得愷樂

YouTube 有人comment 都扮愷樂發言。x號位發言,沒資訊/看不出,隨便水包,著重看x號發言,因為是高玩/穿著。好人一個,過。

之前果兩三集以為佢開始會分析,點知而家貌似又走番唔分析既道路
佢好人壞人都咁樣玩,一定隱狼隱到最後

最後唔係仲有獵人+女巫(已用技能)+騎士(已用技能)+狼?
獵人技能未用點解會直接係狼贏?
同埋佢地唔係仲可以投票? 如果投中狼就好人贏,投中獵人都可以有機帶走狼?
佢最尾幾輪分析係勁 不過頭一輪多數係好似你上面講咁模式 悶到... 仲要呢兩晚成日有人講佢好人就好似之前好黑人憎個條女咁整個剔係下巴唔知做乜9
我都係

好似宇辰點錯3個好人咁情況,發言差 係低玩 唔一定係狼
Youtube 有fans幫佢講話第二輪佢專登聊爆等人投佢
不過我覺得唔係 係佢真係唔識 真心問
補加番:今日先開始睇,大約睇左6集左右,新手上路所以想求教下
狼只要殺晒民或者殺晒神(2者其1)就算贏
6月28呢場 係因為民死晒 (狼殺5號, 愷樂毒錯3號) 所以狼贏
李佳歡
建議你可以睇埋下面呢集2019.08.07
全部神存活之下左狼贏
睇完好難唔變陳零九fans

https://youtu.be/iIZKcxhklcc
一諗起就覺得尷尬
09 carry 狼隊
好,但算唔算比你劇透左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞