娛百狼人殺討論 (8)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
佢前面話10好,結果帶10走,都唔太合理
想問下有冇人有睇wpl2019
雖然應該冇 jy係冇參賽定係1314先出
好人唔夠功力真係唔好亂出黎劏刀...
一係就好有默契玩滴滴代跳 但娛百應該得 09鋒潭先夠level 玩
愷樂真預 09狼王
10好難打佢身份
佢係狼見冇人投更加唔會投
要知佢係低玩來
正邏輯完全冇必要賣隻狼王出去
如果佢係狼仲走去單票投狼王
咁佢真係玩錯了
我宜家對佢容忍度好高
一來佢會拖爆團隊
5050是旦開一邊
必要時冇抗推位
其實就可以出佢
一向玩家實力唔平衡嘅局都係咁玩
好前期已經覺得佢係高玩佢盤岩8係雪狼 但唔明佢邏輯
上帝視角下就覺得鋒澤講得太多
已知5狼王
5狼王角度已知6,7好人,8雪狼,前面冇人跳熊,即已知7熊。5狼王唔對跳好大機會借熊保雪狼(雖然我覺得點都要跳熊)

雪狼第二輪連票型都唔留意,仲話9投10,睇錯之後就突然死保9。

1低玩,但會突然懷疑全場冇人懷疑的8
帶10 走一定有得解釋既...話自己係獵人,無諗過會有人投自己,跟手話10號殺性重,所以要帶走10 已經OK... 之前大家再盤都係估估下佢係唔係狼王,無証據
但你自爆話自己狼王就100% 係狼王啦,唔使盤
https://www.youtube.com/watch?v=-ceYSag6AIE
今次呢首一聽就愛上左
覺唔覺得好有周杰倫feel
其實某程度我覺得佢有啲似羅志祥,都係用有別於常人嘅思維去判斷狼坑,但又異常地準確。不過分別係羅志祥對自己嘅判斷超自信,唔會有容錯率,而婁嘅發言會話佢猜測/懷疑,而唔會好強勢要求好人跟佢,可能因為咁樣所以每次選mvp嘅時候大家都唔記得咗佢點中晒啲狼,只記得最尾女巫/騎士嘅操作。
呢首唔覺wo
09 出單曲既速度真係好勁... 一個月兩首
姐輪有佢一半咁勤力就好
(我明白上左岸係可以hea)
3本身已經懷疑1
1仲要突然間盤8是雪狼
但又沒有明確點出狼坑
我發現09啲歌好電
d人話太多autotune但係我又接受到,覺得首歌幾洗腦
唔知點解我成日覺得09唱歌把聲有少少似周杰倫...
又發童星
已經唔係好想睇
見到10號咁跳
09加油
梁粉
有左左右右真係睇到好尷尬...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞