娛百狼人殺討論 (8)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實佢玩到咁反指標都幾有效果
d人使唔使突登去fb鬧佢
佢出汗唔係第一日既事
好似每次錄影都大噴汗
想幫佢擦
其實有逸祥呢種人幾好,如果唔係局局都差唔多,冇咩娛樂性,幾有效果
下 其實都講明係膠局 我唔介意幾個月有一兩次
咁都要係咁追擊人
偽粉嚟,私底下鬧咪算
好好笑啊今局,膠到極致完全嬲唔落
同上次以辰一樣wo,後置位發同一個查殺,佢又一樣對愷樂冇敵意
咪就係

個個當愷樂擋刀,佢又唔係通靈系點會早過預言家發到同一個查殺
唔係啃藥(吸完毒high high地)咁解咩
好似係
同埋話個人傻更更 矇剩剩咁掛
我成日都覺得娛百綜藝效果應該要好似偉晉果種
而唔係遊戲上亂咁嚟 即係問米同梁以辰咁 諗住有效果
同意
老實講狼人殺呢個game雖然好多變數,但係有啲基本嘢一定要識,例如警長局預言家一定上警呢啲,次次話要新玩法咁只會睇到嬲
反而發言做多啲效果係絕對無問題嘅
佢地仲睇唔透 基本觀念好 有一定邏輯
先會受觀眾歡迎 觀眾對呢啲咁嘅玩家接受程度已經低好多

但發言搞笑絕對無問題 又可以分辯到娛百同專業狼人殺節目分別 可惜果啲綜藝人又做唔到
做得最好就係偉晉 零九都有時偏呢個方向
鋒澤如果邏輯好時無問題 邏輯差時就um...
我反而覺得10號無乜嘢,起碼有節目效果營造到零九 被隊友搞到奔潰嘅節目效果,我諗本身製作單位咁安排陣容都係想咁姐。
反而係嗰個3號左左真係頂佢唔順,每次發言都係講場外而且係只講場外,真係聽佢發言就燥底,仲要佢上次上節目已經係咁,意味住呢段期間係0進步,然後大家又因為佢細佬女唔會點阻止佢咁做,睇得好無奈,下次有佢真係唔睇算
睇睇下,突然覺得上帝都好似幾唔公平

好似比較靚仔或型嘅,如零九查個毛等,反而好似醒啲玩得好啲

大飛阿虎逸祥呢啲無樣綜藝咖,唔知係真係顧效果定咩,反而就玩得咁爛
你諗諗d廿幾三十幾歲發言都咁爛咁蠢
你仲可以點要求一個細路女即時諗一大段野去講
唔聊場外,咪我是好人,過!
1號6號個d都下下講場外,唔好對細路咁harsh啦本身做狼已經好緊張
又好似係
班綜藝咖,冇腦,冇樣,仲要唔好笑
一碌鳩打一船人
同意
本來娛百就唔係玩技術,係玩綜藝

冇腦但好笑,好似今集/孫生=冇問題
冇腦唔好笑,好似無尊/鮪魚=
一眾連登仔一早估到逸祥擋刀
狼王自己都shocked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞