娛百狼人殺討論 (8)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實依集個封面都已經劇透左,同埋09係值得j幾次
有冇人有睇到小賴ig個台語八點黨短劇
好撚好笑
佢做親狼 比人懷疑 對眼就會瞪到好大係咁擰頭
09公主抱小賴 好man
諗起偉晉抱得好辛苦
小賴扮小三真係好似,好想一巴星埋去
佢尋日真係個樣比較緊張, 特別係查個被淘汰指住佢, 佢淨係搖頭, 成個人疆晒
https://youtu.be/2CVB804oeL8
除咗上面巴打分享嗰集,個人覺得呢一集都非常精彩,無上帝視角所以唔講太多廢時劇透。
補加番:今日先開始睇,大約睇左6集左右,新手上路所以想求教下
建議你可以睇埋下面呢集2019.08.07
全部神存活之下左狼贏
睇完好難唔變陳零九fans

https://youtu.be/iIZKcxhklcc
好,但算唔算比你劇透左
https://youtu.be/2CVB804oeL8
除咗上面巴打分享嗰集,個人覺得呢一集都非常精彩,無上帝視角所以唔講太多廢時劇透。

佢問問題咪就係講呢集
好正 笑L死
憑佢今日既表現,同最後表水,都要比你踩?
有進步者,未置於高玩lv,到佢保持到水準先踩佢都未遲

佢只係隱狼勁
新人留言
由十月開始睇到噚日個集
愷樂進步左好多
噚晚最後一輪發言幾有力度
而且醒目無投走狼王昆到8號個暈民

之前無睇呢到
但相信係人都睇得出宇臣玩狼人嘅手法
隱狼勁:做狼人嘅時候發言少破綻,狀態同好人接近。而且最後得返幾個人嘅時候,會識得假跳身份、搵身份較低嘅好人去扛推。
好人勁:做好人嘅時候站啱邊嘅機率高,雖然通常第1 turn都係划水居多,但喺兩個預言家對跳、最後得返幾個人嘅時候,往往都成功跟到好人嗰邊,好少會暈。(不過呢一點我覺得婁更加勁,做好人站啱邊機率應該9成以上)

上面呢兩個優點凱樂已經維持咗兩個月有多,所以大家先覺得佢依家算係高玩。當然可能你對高玩嘅定義要求好高,但係娛百嘅玩家入面,如果凱樂唔算高玩,應該可以做高玩嘅只係得零九、卜心、婁俊碩。
啲人唔睇票型玩條毛咩
如果婁也是高玩嘅
個人認為偉晉、小賴和婁同lv

高玩金字塔
09 卜心
小賴 婁 鋒澤 偉晉
荳荳 凱樂
你呢個分析好正確
8 根本就係睇女而投
最後果輪就票型都知愷樂係狼
我覺得8 號根本發女瘟...係女都信
我估語噥因為少同小郎君玩?始終我地觀眾集集睇一定知道老嘉賓既習慣... 小郎君可以一口氣講咁多就通常係好人,佢做狼會變梅林... 最佳選擇係驗7, 就算7 帶人都唔會帶走女巫(因為女巫係驗完先表水自己係女巫)
卜心唔投佢就會俾人話係狼ga la
始終佢係嫌疑犯之一
所以先話夜晚傾左好耐
因為就咁簡單桿跳熊 夜晚都無咩好傾
唔想講都要講,而家既梁以辰真係仲低配過愷樂...唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞